Arama sonuçları: *

1. A

Turknet 2 ay bizden demesine rağmen fatura geldi?

Comnetten geçiş yapmıştım, hatta erken geçiş yaptığım için kampanya disi olduğumu düşünüyordum ama turknetten mesaj gelmişti iki ay faturaniz bizden diye şimdi de turknetten faturam gelmis. Aynı durumu yasayan var mi? 1734424203 Mh lerini akşam arayacağım zaten de bilgi almak istedim.
  2. A

TURKTELEKOM TAAHUTU NE ZAMAN BİTER

internet değişikligi yapicam comnete geçiş sagliyacagim da kac gune ucret cikarmazlar 10 gun kaldi taahut bitimine
  3. A

COMNETİM NEDEN 950 TANE PEERİNGİ VAR ?

https://bgp.he.net/search?search%5Bsearch%5D=comnet&commit=Search
  4. A

Turknet ekstra ücret alıyor mu?

100luk tarifeyi 12 ay pesin odemeyi düşünüyorum bana ekstra vergi modem ücreti vs çıkarır mı? fiber altyapı olduğundan modem kirasi mecburiyeti varmış onu soruyorum
  5. A

Netspeed 12 aylık odemeye zam yapti?

aylık ile 12 aylık odemenin fiyatini aynı yapmışlar saka mi? 1712065604 Turknette 370 tl bu arada 1712065605 Turknette 370 tl bu arada
  6. A

Çorum için iss onerisi (internet servis sağlayıcısı)

taahutumuz bitmek uzere uygun fiyatlı bir şeyler önerbilirmisiniz fiber altyapi var.
  7. A

TURK TELEKOM HIZ YUKSELTME YARDIM

şuan paketim 170 lira falan ve 24luk kullaniyorum ayriyetten tivibulu bir paketim var ben hiz arttirdigimda böyle bir fiyat cikiyor tivibu iceriyor mu bu fiyatlar normal mi?
  8. A

Yardım İnternet sağlayıcısı ve taahhüt için yardım

haberim yokken eve internet bağlatmışlardı 1 sene önce 2 yıl taahütle ancak internet yavaş bu taahütü iptal ettirmek için para ödemem gerekiyor mu (türk telekom) bir de sağlayıcı öneriniz varsa sıkıntı yaşatmayacak bir internet sağlayıcısı onerirseniz cok mutlu olurum
Geri