Arama sonuçları: *

1. F4IRFL4Y

Yardım Sizide 0850'li Numaralardan Spam Çağrı İle Arıyorlar Mı ?

1 Aydır Durmadan Arıyorlar Telefon Otomatik Spam Çağrıya Atıyor Bundan Önce Hep Açınca Oto Robot Konuşuyordu Kapatıyordum Bu Sefer Açtım Dedim Bir Konuşayim Ne Olacak Konuşma Şöyle Robot : İnternet Tahatünüz Sona Erecek Kampanyadan Yararlanmak İçin 1'e Basın Ben : 1'e Bastım Dolandırıcı ...
  2. F4IRFL4Y

Yardım 270 TL Türk Telekom Faturalı Tarife Önerisi (Mevcut Müşteri)

Selamlar Tarifemin Süresi Doldu Beyler Yeni Tarifeye Geçicem Şuan Kullandığım 12 GB İnternet 1000 Dakika 250 Sms 142 TL Türk Telekom'un Önerdiği Tarife %20 İndirimli 15 GB İnternet 1000 Dakika 1000 Sms 261 TL + 3 Ay Geçerli Yt Preimum Veriyorlar Bu Fiyata Daha İyi Paketler Var Mı Bildiğiniz...
  3. F4IRFL4Y

Türk Telekom Kampanya Adı Altında Aranma Nasıl Engellenir

Yav Arkadaş Türksat Kablonet Kullanıyom 6 Yıldır Beni Durmadan Farklı Kurumsal Numaradan Arayıp İşte İnternet Tarife Süreniz Doldu Zamlanmadan Yararlanmak İçin 1'e Bas Diyor Basıyom Müşteri Temsilcisi Çıkıyor Diyorum Ki Kardeşim Ben Türksat Kullanıyorum Memnunum Beni Aramayın Geçmicem Diyorum...
  4. F4IRFL4Y

Siz Hangi İnternet Firmasını Kullanıyorsunuz ?

Türksat Kablonet Mevcut Müşteriye Özel Aklın Yolu 1000 Kampanyası 100 Mbps’ye kadar Sınırsız Kablonet Analog KabloTV KabloTV Üst Paket Altın Sinema Paketi Nat Geo NOW Filmbox + Premium Spor Paketi Kabloses her yöne 50 dk İnteraktif Kutu (kiralama) Kablobulut 25 GB 12 Ay Taahhütle 230,00 TL/Ay...
  5. F4IRFL4Y

Yardım İnternet Paketimi Yükselttim Ama Ping Hala Aynı

Arkadaşlar Selamlar Bugün Türksat Kablonet İle Sözleşmemi Yeniledim Eski Paketim 100 Mbps Dowland 4 Mbps Uploud Akıllı Sınırsız Paketiydi Cs Go Gibi Oyunlarda 80-90 Arası Ping Alıyordum Genel Olarak Şimdi İse Bugün Yeni Pakete Geçtim 100 Mbps Dowland 20 Mbps Uploud Özel Devre Sınırsız Paket...
  6. F4IRFL4Y

Yardım Kablonet Sözleşmem Bitmeden Başka Bi Pakete Geçebilir Miyim

Arkadşlar selamlar bundan 2 gün önce telefon faturamın sözleşmesi bitecekti 2 ay kalmıstı sonra türk telekom beni arayıp paket sundu ve ben otomatik onların önerdiği pakete geçtim yani 2 ay kalmasına rağmen sözleşmenin bitmesine gene aynı oparatörde başka pakete geçebilmiştim aynısı interntte de...
  7. F4IRFL4Y

Yardım Türksat Kablonet Ücretsiz Modem Değiştirir Mi

Arkadaşlar Selamlar 4 Yıldır Türksat Kablonet Kullanıyorum Herşeyinden Memnunum Fakat 19:00 İle 24:00 Arası Düşük Mpbss Olması Ve 4 Uploud Olması Dışında Sorun Yok Şimdi Sözleşme Yenileme Vaktim Gelecek O Zamanda Uploud Minimum 8 Dowland'da Max 100 Olan Bi Paket Seçecem Ve Hızı Düşmeyen Fakat...
  8. F4IRFL4Y

Yardım İnternet Paketi Hakkında Yardıma İhtiyacım Var

Haziran Ayında Sözleşmem Bitiyor Şuan Türksat Kullanıyorum Ve Baya Zam Geldi Paketime 100 Dowland / 4 Uploud Şeklinde Çok Düşük Uploud Bende Haziranda Farklı Bi İnternete Geçecem Bu Yüzden Bi Araştırma Yapam Dedim Girdim Bi Kaç Site Ama Aklıma Bişey Takıldı Gibirnet - Comnet Gibi Yerler 100...
  9. F4IRFL4Y

Yeni Topladığım Pc De 5 Ghz Hız Alır Mıyım

Merhaba Arkadaşlar Yeni Bilgisayar Topluyorum Bişey Kafama Takıldı Şimdi İnternetimde Bi 2.4 Ghz Bide 5 Ghz 5 Olan Daha Hızlı Brn Pc De Ethernet Kablosu Kullanıcam Sizce Hangi Hızı Verir 2.4 Mü 5 Mi
Top Bottom