Arama sonuçları: *

1. Uchiha sasuke

Binaya Türk Telekom fiber geldi ne zaman aktif olur?

Binaya fiber kutu gelmiş küçük gri kutu resimlerini koyucam biraz kötü çekmiş olsamda her neyse daha daireye kadar kablo çekilmedi daha yeni geldi zaten ne kadar zaman sonra aktifleşir yapmam gereken başka bir şey var mıdır yardımcı olursanız çok sevinirim
  2. Uchiha sasuke

superonlineden turknete geçişten sonra açılmayan sayfalar vb

Arkadaşlar daha yeni geçiş yaptım bugün kullanmaya başladım daha önce superonline kullanıyordum her neyse olay şu superonlineden geçiş yaptım kullanıcı adı vs girdim 192.168.1.1den turknet geldi ama sorun şu ki telefonda instagram olsun facebook vs olsun bunlar yenilenmiyor normal webde arama...
  3. Uchiha sasuke

Turknete geçiş fesih faturası

Ben superonlineden Turknete geçiyorum fesih faturasını nereden bulabilirim yardımcı olur musunuz
  4. Uchiha sasuke

75 mpbs olan altyapım şuan düşük gözüküyor

1 ay önce türknetten altyapıma bakmıştım vdsl 75 mbps tahmini olarak bu sonuç çıkmıştı şimdi baktığımda ise adsl 16 mbps gözüküyor türktelekomdan baktığımda hipernet 100 mbpsye kadar desteklediği yazıyor anlayamadım
  5. Uchiha sasuke

taahüt iptali superonline

ilk olarak merhaba arkadaşlar internette araştırırken şöyle bir yazı gördüm Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun 52. Madde 4. fıkra: Tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin...
  6. Uchiha sasuke

çözüldü

arkadaşlar size olayı resimler ile göstericem
Top Bottom