Arama sonuçları: *

1. •KoRkMaZ•

Yardım superbox'da şifre değiştirmek hızını yavaşlatır mı

dün superbox taktırdım eve. ben tabi routrer e bağlayıp kontrol etmek istediğim için adama bunu söyledim. adam da bana şifre ve ismi değiştirme hızı düşer dedi. abi ne saçma bişey öyle şey olur mu dedim. olur tabi dedi :D var mı bilgisi olan aydınlatabilecek
  2. •KoRkMaZ•

Öneri Kullandığınız altyapısız internetiniz var mı

Merhaba muğlanın dağlarından selamlar. Alt yapı yok yerel bir firma da bizi sömürüyor. Kullandığınız tavsiye edebileceğiniz bir sağlayıcı var mı
  3. •KoRkMaZ•

Yardım internet anteni ile ilgili teknik desteğe ihtiyacım var

cümleten selamlar, interneti antenle sağlıyorum ancak anten boyut olarak küçük ve internet sağlayıcının bana sunduğu hıza erişemiyorum. yeni anten için 5 bin talep ettiler saolsunlar. bu konuda bilgi sahibi var mı nasıl kendi imkanlarımla büyütebilirim sinyali nasıl güçlendirebilirim vs yardımcı...
  4. •KoRkMaZ•

İNTERNET SAĞLAYICISI HAKKINDA DESTEK LAZIM

iyi günler herkese. yeni bir çalışma varmış. rüzgarnet diye bulunduğum konumda malesef alt yapı yok taşınabilir güvenilir wifi ise gerçekten tuzlu bu firma geçtiğimiz günlerde rüzgar box diye yeni bir paket çıkarttılar. türkcel baz istasyonlarını kullanarak bu hizmeti verdiklerini söylediler...
Top Bottom