Arama sonuçları: *

1. valknut

Yardım Modem arayüzündeki ulaşılabilir hızıma nasıl erişebilirim

66mbps ye kadar ulaşılabılır hızım varken 10mbps kullanıyorum bu sorun ıçın müşteri hizmetlerini ararsam yardımcı olurlar mı?
  2. valknut

75mbps internet bu sonuclar normal mi?

Türk Telekom kullanıyoruz Adıyaman da yaşıyorum bu da gıbır net altyapı sonucum Paketımız 75mbps örn valorant sabıt 40 alıyorum altına düşmüyor ethernet ile bağlanıyorum suan cat5 var cat6 ya geçsem fark yaratır mı? Yardımcı olursanız sevınırım.
  3. valknut

Kaliteli wifi adaptörü arıyorum

Bir süre ethernet kullanamayacağim bu yüzden kaliteli bir wifi adaptörü arıyorum Modem ile aramızda 3 metre falan olacak Oyundaki pingimi çok etkiler mi? Kaliteli bildiğiniz ürünleri gönderirseniz sevinirim Teşekkürler
  4. valknut

Türk telekom değerlerim paketine göre doğru mu?

Şuan kullandığımız ev interneti 75mbps Speedtest yaptığım zaman ise sonuçlar şu şekilde Bu normal mi? Değilse nasıl düzeltebilirim (Adıyaman)
  5. valknut

Yardım Binamda altyapı var mı?

Apartmana daha yeni taşındık (2hafta oldu) Bina daha çok yeni ilk oturanlarız. Eskiden müstakilmiş yıkıp apartman yapmışlar Altyapı sorgulama yaptığımda bina hala müstakil görünüyor ve altyapı yok diyor. Ben anlamıyorum Bina içinde böyle yerler var Evimin içinde böyle bir yer de var sizce...
  6. valknut

24mbps download 10mbps upload oyun için

Başlıkta da olduğu gibi sizce online oyunlar için yeterli bir düzey mi?
  7. valknut

Yardım Binada altyapı var mı nasıl anlarım?

Binamız daha yeni 2 hafta önce taşındık ilk oturanlarız ve binada altyapı var mı bilmiyorum sorgulama yapınca cikmiyor Sonradan binaya airfiber getirmişler farklı bi firmadan paketleri çok dandik en pahalı paketi 130tl o da 14download 4upload veriyor Binanın içinden veya evin içinden nasıl...
  8. valknut

16mbps download 4mbps upload nasil?

Başlıkta da gördüğünüz gibi bu internet nasıl 16mbps download 4mbps upload oturduğum yerde airfiber var Oyunlarda ortalama kaç ping olur ve airfiber ile diğer operatörlerden internet kullanabilir miyim yoksa sadece airfiberi sağlayan kurumdan mı faydalanabilirim? (Maks paketleri bu 130tl)
  9. valknut

Evde modem için ethernet girişi yok

Yeni eve çıktık fakat bu evde ethernet girişi yok ethernet girişi taktırılabilir mi sonradan Eklediğim fotoda suan uygun burası var bir tek
Geri