Arama sonuçları: *

1. 04umut76

türknet abonelik sürecim

arkadaşlar türknete geçiş yaptım ancak önceki hattım adsl di şimdi türk telekom vdsl hat çekmiş ancak etiketleme yapılmadığı için kurulum ekibi gelip sadece kendi temin ettiğim modemi arayüzüne girerek kullanıcı adı ve şifremi girip gitti internet hattına bile takmadı ne yapabilirim
  2. 04umut76

Arkadaşlar Ben Türknet'e geçtim

ancak bağlantım için gelecek ekip benim bina içi tesisatımın portunu değiştirecek müşteri hizmetleri ise ücretsiz yei bir kablo çekileceğini söyledi ne yapmalıyım bu konuda kendi modemim var
  3. 04umut76

vodafone net kullanıyorum ve 17 aydır sorun yaşıyorum

arkadaşlar 17 aydır bağlantı kopmaları ve düşük hız yüksek ping sorunum var ve hiç bir şekilde ilgilenmiyor arıza kaydı açıyorum sabah arızanız giderilmiştir diye mesaj geliyor ama hep aynı hat değerlerimi bırakıyorum 16mps paketim var ve 10mps down zor alıyorum
  4. 04umut76

vodafonenet rezaleti

benim 1 aydan daha uzun süredir internetimde yavaşlık sürekli bağlantı kopmaları gibi bir çok sıkıntım var müşteri hizmetleri hiç ama hiç ilgilenmiyor alt yapı sağlayıcısına yönlendirdik bilmem bina içi hat yetersiz falan 16mps veremiyoruz paketiniz 8mbps çekildi falan bilmem ne bilmem ne ben...
Top Bottom