Arama sonuçları: *

1. Furkan Karagülle

İnternet Sağlayıcısı Önerisi

TurkNet 700 TL'ye zamlanmış durumda. Ucuz yollu internet sağlayıcısı lazım, 24 MBPS bile yeterli. Altyapı 100 MBPS destekliyor.
  2. Furkan Karagülle

Öneri Rehber - Millenicom Nasıldır? Alınır Mı? Hızı Nasıl? Müşteri Temsilcisi Nasıl?

Yaklaşık 2 ay önce uzun araştırmalar sonucu Millenicom'u tercih etmek istedim. Numaralarını aradıktan sonra bana gün içerisinde geri döneceklerini söylediler. Başka bir numaradan ortalama 1 saat sonrasında beni aradılar. Görüştüğüm kişi çok saygılıydı ve sorduğum soruları hiç sıkılmadan...
  3. Furkan Karagülle

Millenicom'un İnternetini Ücretsiz Kullanmak İçin Şöyle Bir Şey Düşündüm.

Millenicom'da 12 arkadaşınızı getirerek 12 ay boyunca ücretsiz internet kullanabiliyorsunuz. Şöyle bir video hazırladım. Bu videoyu yaklaşık 15 kez paylaşacağım. Görünme olasılığı artsın diye. Bu yaptığım hem Millenicom hem de YouTube üzerinden olumlu karşılanır mı? Herhangi kötü bir durumla...
  4. Furkan Karagülle

ara sıra internet kesikliği sorunu

Vodafone 12 mpbs internet kullanıyorum. ama arada bi gidiyo ve 30 dk gelmiyo sizce neden olabilir?
  5. Furkan Karagülle

kaç mbps internet gerekir

1080p 60 fps yayın yapıp online oyun oynamak istiyorum bana en az kaç mbps internet gerekir? 24mbps yeterli olur mu?
Geri