Arama sonuçları: *

1. DonanımFikir

Yardım Superonline'dan Turknet'e Geçişte Modem+Kurulum Ücreti İstiyorlar

Bu durum neden olabilir? Turknet'in caddemde Turk Telekom altyapısında olduğunu biliyorum. Bu yüzden temsilci, eğer Turknet'e geçeceksen, kurulum ücretini ve modemini sen karşılayacaksın dedi. Sadece Turk Telekom'a mı bu indirimler özel? Ayrıca cayma işlerini de biz yapmıyoruz dediler. [Normal...
  2. DonanımFikir

En Fazla Cayma Bedelini Ödeyen Firmalar Hangisi?

Millenicomda 200TL diye duydum Vodafoneda 500TL diye duydum Başka hangi firmalar ne kadar cayma bedeli ödüyor ?
  3. DonanımFikir

Abonelik Sözleşmeliği Yönetmenliğindeki 16. Madde'nin Tam Olarak Anlamı Nedir?

Bunun tam olarak anlamı nedir? Baya kampanyalı tarife kullanıyorum tahaddüt süresinden önce aboneliği sonlandırsam kampanyaların ücretleri tamamenmi yansıtır yoksa farklı bişi mi olur tek merak ettiğim budur? 24 Aylık tahaddüt bu arada
  4. DonanımFikir

Superonline Cayma Bedeli Ne Kadar Öderim?

Bazıları 12 Ay Üstünde Cayma Bedeli Ödemenize Gerek Yok Diye Bişiler Görmüştüm internette bu doğrumudur Doğru olsa bile Modem Ve İlk 3 Ay Bedava Kampanyalarından Faydalandım Taahhütüme NE Kadar Etki Eder Bu arada Tahaddüt Mart Sonu 2020 De Başlamıştı ve 24 Aydı
  5. DonanımFikir

Tanıdık İçin Millenicom'a Başvurdum Şimdi Ne Olacak

Önceki konumda millenicom seçenler çoktu başvurduk [Tandığım için,O istiyordu yardım etmek amacıyla] 35mps 85TL paketini düşünüyorum tandığınada söyledi tamam olur dedi Başvurduktan sonra geri dönüş yapılacak dedi Bundan sonra neler olacak Ve Süreç Nasıl İşleyecek Bi De Modem İşini Nasıl...
  6. DonanımFikir

Sizce Hangi İnternet Sağlayıcısına Geçirmeliyim?

Sizce hangisi Daha İyidir Tanıdığıma önereceğim Superonline önermeyin Ben Pişmanım Hızdan Değil Paradan Sizce 85TL Civarı Hangi İnternet daha İyi olur (Millenicom,Turknet vb.)
  7. DonanımFikir

En Doğru Sonucu Veren İnternet Test Sitesi Hangisidir?

Mesela bir sitede daha fazla alırken diğerinde daha az alıyorum En Doğru sonuçları veren test sitesi hangisidir?
  8. DonanımFikir

Superonline Karttan İzinsiz 155TL Çekmiş

Babam ücreti nakit yatırmasına rağmen ücretleri karttan da çekmişler Ne Yapmam Gerekli 1599840215 Önermiyorum Bu Saatten Sonra Keşke Millenicom alsaydım benim hatam :(
  9. DonanımFikir

Vodafone Rezilliği

50 kuruşa Google playdan ürün aldım fakat extra 4 tl ücretlendirildim saçma bir şekilde ve öyle bişi oldugunu kestikten sonra anladım mobil ödeme kullandım Bu ne saçmalıktır arkadaş bari uyarı filan verseydi Ve bir ara telefonu kullarkende bir anda ekranda şu tarife şu tl almak istermisiniz...
  10. DonanımFikir

İnternetim sadece PC de çok yavaş

Steamdede normal fakat tarayıcı üzerinden bişi indireceğimde yavaşlıyor TL-WN722N modeli wireless adaptör kullanıyorum yardım edin. 1595003759 steamde saniyede 3 4 mb yukleme taracıyıdın bişi indirdiğimde saniyede 25kb
  11. DonanımFikir

Farklı farklı sitelerden farklı sonuçlar alıyorum

Sizin guvendigine düzgün internet ölçme sitesi nedir birisinde 34 birisinde 40 download gordum
  12. DonanımFikir

Bu illetten nasıl kurtulurum

sorun aşağıda birisni aradığımda cep kartvizit diye alttaki ekrna çıkıyor ve 60 kuruş ode filan diyo iptal ettiğimde de alttaki ekrna çıktı bişi yapmasdim sorun olmaz inşallah
  13. DonanımFikir

Turkcell Kampanya Değiştirme

Tahaddutlu paket kullanıyorum Alt veya üst pakete geçebilirmiyim sizce 119tllik 35mps TV+li paketi kullanıyorum
Top Bottom