Arama sonuçları: *

1. Dwayne

Yardım Türknet vadettiği hızı veremiyor

70 mb diye aldım bu interneti yarısını bile veremeyecek kadar kötü kaç tane destek kaydı açtım hepsinde de zorla çözüldüye getirip durumu destekleri kapattılar boş beleş test yaptırdılar adam yolladık dediler arıza için o da gelmedi tamir ettik dediler ortada tamiri yapan adam yok nasıl bu hızı...
  2. Dwayne

Yardım Türknet ilgisiziliği yüzünden hızım düşüyor

türknete geçtim daha 1 hafta olmadı hız problemlerine şikayette bulundum hızımı 35 den 75-75 yaptılar anca 75-15 veriyodu tamam dedim tam sorun çözüldü biraz kullanıyorum 1 gün kadar internete giren bile yok ne bi indirme var ne baska bir şey 70 den 2 ye kadar çakılıyor download upload sabit ama...
  3. Dwayne

Ttnetten türknete geçtim pişman olur muyum

yeni geçiş yaptım hat aynı hız artmış ama hattın değişmesi lazım sizce pişman olurmuyum hattı değişirlermi hat değiştiren türknette birisi varsa yardımcı olursa iyi olur
  4. Dwayne

Yardım Indirme Hızım Durup Duruken Düştü

1.6mb olan indirme hızım steamde max 550 civarına sabitledi dahada yukarı cıkmıyor dns vpn falanmı etki ediyo dedim kapadım hepsini hala aynı değişen bir şey yok nasıl düzeltiriz
  5. Dwayne

Yardım Altyapı olmayan yere alınabilecek internet nedir

8 9 yıldır türk telekom var bi cacaıga yaradıkları yok 0.5 download 0.1 upload anca verebiliyo bundan neye geçsem iyi geleceği için size sorucam hat yok burda arızalı sürekli kesinti var adsl hatmış zaten telefon kablosu uydu interneti baglatmayı düşündüm sosyal medyaya bile girmeyecek kadar...
  6. Dwayne

Yardım airnet (uydu interneti) baglatıcam nasıl

adsl hattan internet kullanılmıyor uydudan cekicem bazı oyunlar oynanmayacak ama yapacak bir şey yok kullanan varmı aranızda ve kullanmak için ne gerekli
  7. Dwayne

Yardım dünyanın en kötü internetinden kurtulma

tahmin etmek zor olmaz herhalde ttnet liyim 100 den fazla kez adamlara soylemem ragmen şikayet etmeme ragmen cimer e bi gelip soktugumun hattını değişmediler millet aglıyo internetim kotu diye en kotusunun 3 upload ı var bende direkt yok upload falan normal hiçbirşeye girmeden verdiği hız bu...
  8. Dwayne

adsl hattan vdsl hatta nasıl geçilir

başlıkta gördündüğü gibi adsl ile hiçbirşey yapılmıyo basit birsiteye girerken bile donuyo hattı nasıl değiştirirm bilen biri varsa yazsın
  9. Dwayne

Türk telekom cayma bedeli ne kadar

ailem benden habersiz yine bu çöp internete dün para vermişler kaç paraysa neyse vereyim kurtulayım bundan yada vermeden kurtulmanın taktiği varmı bilen biri yazsın
Geri