Arama sonuçları: *

1. M

Faturali hattan numara tasiyarak faturasiz hata gecis

Arkadaşlar vodafone iyice abartmaya başladığından dolayı turk telekoma geçmeyi düşündüm numara tasiyarak fakat uygulamada sadece faturali hat gözüküyor eğer telefon ile görüşürsem faturasiz hat secebilirmiyim
  2. M

100 mbps den 200 e geçilirmi?

Arkadaşlar şuanda turkcell superonline kullanıyorum 100 mbps paketini gördüğüm değerler 100-150 arası downland 20-25 arası upload 1000 mbps ye kadar destek var burada Ama çok pahalı Kendi paketim 430 lira, 200 mbps pakete geçmeyi düşünüyorum 470 lira aradaki farkı hissedermiyim yoksa çok...
  3. M

Superonline fiber paket fiyatları?

Binamda superonline 1000 mbps fiber varmış Fiyat olarak bana musteri hizmetleri 480 tl dedi ilk ay ücretsiz olacak şekilde Fakat siteye girince 350 tl olarak 1000 mbps paketini görüyorum. Müşteri hizmetleri beni duduklemeye mi çalışıyor anlamadım 100 mps fiber yerine tercih edilmelimi extra olarak
  4. M

Netspeed zam yapti ?xd

Netspeed zam yaptı 100mbps vdsl aylik paketi 370 tl oldu Çok tercih ediliyorlar galiba :D
  5. M

Yardım Telefon kablosu basima dert oldu

Ben ilçe den ile tasiniyorum benim evimdeki wifi telefon kablosu üzerine kurulu fakat yeni evimde o kablodan yok Bakın olay çok karışık başlıyorum ben 1 aydır internet sağlayıcısı için yeni sağlayıcı arıyordum ve net speede karar verdim Aklımda interneti nakil edip iptal etmeden netspeede...
  6. M

Türk telekom fiber var ama yok ?

Binanın içinde fiber kutusu var ve Türk telkom fiber sorgulamasinda var olduğu gözüküyor fakat maksimum vdsl 100 mbps alacağım gözüküyor. Tahminimce binaya getirilmiş dairelere getirilmemiş( santral mesafesi 2 ) Sorularım söyle - 1- Bunu Türk telekom yapiyormu 2-100 mbps ile 1000mbps...
  7. M

Apartman da turk telekom fiber baglanti kutusu var ama fiber yok ??

Fotoğraf temsilidir eve haftasonu tasinacagim Bu kutudan var ama fiber yok altyapi sorgu yaptığımda maksimum vdsl 102 mbs internet destekliyor ve fiber göstermiyor fakat google mapsden bakınca da fiber gözüküyor. Değerlere: goknet ten baktim
  8. M

Evimde fiber varmi ? (Altyapimda)

Gök net den yaptığım sonuç Fttx v1 ne neden boş? Fttx v2 ne aciklarmisiniz kısaca
  9. M

İnternet degistiricem hangisine geceyim

Su ana kadar 24 mbps turk telekom kullandım taahutum bitiyor 1 ay sonra Bir arkadaşın dediği siteden test yapmıştım onu paylaşayım Bu değerler için hangi paketi veya sağlayıcıyi tercih etmeliyim önerileriniz i bekliyorum. Ek bilgi: bu değerler yeni tasinacagim eve ait
  10. M

Türk telekom Hipernet hakkinda sorularim ?

Taahütüm üz bitiyor. Taşınıyoruz yeni mahallemizde fiber altyapısı varmış 100 mbps kadar Ben 100 mbps paket aldığım zaman ekstra kablo vs ile falan ugrasmayacagim dimi bilgisi olan yardımcı olsun. Ekstra olarak operatör onerisi olan belirtebilirsiniz.
Top Bottom