Arama sonuçları: *

1. wizarDürüm

Turknet Gigabit İnternet Var Ancak Kablo ile max 100 Mbps alıyorum

arkadaşlar bugün turknet kurulumu oldu wifi ile laptop üzerinden test yaptığımda 200+ değerler alırken kablo ile 100 altı değer alıyorum nedeni sürücülerle mi alakalı yoksa modem ile mi yardım ederseniz sevinirim :) (aşağıda fotoğraflarla bilgileri paylaştım)
  2. wizarDürüm

Turknet Abonelik Başvurusunda Hizmet Numarası Kabul Etmemesi?

Adresime gigafiber getirdiler ben de geçmek istiyorum ancak aktif olarak kullandığım millenicom hizmet numarasını yazdığımda kabul etmiyor çünkü numara 7 haneli ve 5 ile başlıyor ve e devlette de hizmet numarası o gözüküyor bunun dışında farklı bir numara mı var?
  3. wizarDürüm

Millenicom Kargo Ve Belge İşlemleri

Arkadaşlar millenicoma başvuru yaptık dün akşam sabah arayıp belge eksik dediler sonra aradık belgeler onaylanmamış onaylayıp arıcaz dediler ama whatsaptada belgeler için başvuruya eklenmiştir ıslak imzalı belgeleri UPS kargoya bilmem ne koduyla yollayın dediler.Şimdi ne yapmam gerek eğer UPS...
  4. wizarDürüm

Türknet Mi Millenicom mu?

Arkadaşlar yıllardır türktelekom kullanıyordum öyle arıza problemi hiç yaşamadım max fatura problemi yaşamışımdır (ev intereti yanında 40 lira gibi ortalama aylık ücreti olan ev telefonu da var cayma bedeli:45lira) TURKNET HAKKINDA ELİMDEKİLER: -DA Abdullah Esenlerde oturuyor ve bir videosunda...
  5. wizarDürüm

Sizce hangi internet sağlayıcısını seçmeliyim?

Arkadaşlar yıllardır evimizde türktelekom var yalan değil öyle byük bir sıkıntıyla karşılaşmadık ama son zamdan sonra (80 ödediğimz internete 120 istediler 35mbps) biz değiştirmeye karar verdik ESENLER/İSTANBULdayım millenicomla whatsapptan görüştüm 35 mbps rahat verebileceklerini (ocak 31 de...
  6. wizarDürüm

TürkTelekom Bitti hangisine geçelim?

iyi günler öncelikle geçen gün babamı aramışlar anlatmışlar fakat babam haşır neşir olmadığı için başka gün arayın oğlumla görüştüreyim dedi bugün aradılar ve 35mbps sınırsız internete normalde 80 öderken(2018 de 200GB AKN ile)115 Liraya AKN siz dediler bende gereksiz pahalı buldum ama cevap...
Top Bottom