Arama sonuçları: *

1. C

1000 mb internet bağlandı

selamlar bugün turk Telekom 1000 mb bağlattım aylık 18 ay ortala 975 y denk geliyor sizce nasıl değerler sabah aradım 3 4 saat sonra kuruluma geldiler
  2. C

Netspeed modem iadesi

Aboneliği iptal ettik, modemi vereceğiz. Resimde olan gri ucu sarı WAN kablosunu vermemiz gerekiyor mu, yoksa sadece modemle adaptör yeterli mi?
  3. C

1000 mb bağlatılırmı

selamlar suan 100 mb kullanıyorum yeni eve taşınacagız 1000 mbns var ama sadece turk telekom sizce geçeyimmi nasıl olur suankı netspeed 650 tl turktelekom 1000 tl olacak değermi
  4. C

İnternet sağlayıcı önerisi

selamlar yeni eve taşınacağız hali hazırda netspeed abonelıgım var sadece bazen memnun değilim sapıtıyor yılda 3 4 kere o kadar kurulum ücreti odemek istemiyorum başka firmaya geçersem varmıdır yada nasıl kurulum ücreti ödemem altaypım 200 desteklıo
  5. C

İnternet sağlayıcı önerisi

selamlar yeni eve taşınacağız hali hazırda netspeed abonelıgım var sadece bazen memnun değilim sapıtıyor yılda 3 4 kere o kadar kurulum ücreti odemek istemiyorum başka firmaya geçersem varmıdır yada nasıl kurulum ücreti ödemem altaypım 200 desteklıo
  6. C

Fiber bağlantı ama pcde yavaş

selamarl fıber bagladnı bizim eve ama pcde 90 mbs alıyorum ipadda 120 bu neyle alakalı olabilir kablom cat 6 utp 20 metrelik kablo modemle aramda 2 3 metre var
  7. C

Fibere geçişte modem ücreti zorunlumu

selamlar bulundugum binaya fiber geldi şuanda kullandıgımız vdsl kalkacakmış ama biz netspeed kullanıyoruz bize 50 tl her modem ucreti var bu her sağlayıcıda varmı bu modem bızım olacakmı mesele turk telekomlu olanlar oduyormu bu parayı ne yapmamız gerek
  8. C

Fiber internete geçiş

selamlar bizim buraya fiber geldi turk telekom ve vdsl kalkacakmış bizim kullandıgımız ınternet netspeed bağlamaları için ne yapmamız gerek aradağımda 50 tl modem ucreti vereceğimizi söyledim modem kaç ödemeden sonra bizim oluyor sevgili babacağım internete 700 800 tl odemıyor dıye 400 TL'ye...
  9. C

netspeed fiyat zam saçmalığı

netspeede zam gelmiş 12 ay sabityleyip tum parayı hemen ödemezseniz 450 tl olacak diyorlar ama yeni aboneler 300 tlden veriyolar suankı aboneliği sonlandırıp yenisini açmak mantıklımı bunların bunu yapması çok mantıksızca bence
  10. C

Turk telekom fatura sorunu

arkadaşlar merhaba yarın tahatümüz bitiyor bende bundan 1 gün önce netspeed ile konuşup tahatüm bitince oraya geçicemi söyledim işlemleri yaptık ve bügün fatura bakınca gelecek türk telekom fatura 750 tl gözükyor taahtüm biterken bana 700 tl fatura nası çıkarabiliyolar
  11. C

TurkNet Millenicom Netspeed hangisi

Arkadaşlar merhaba şu an türkteleom 75 Mbps internet kullanıyorum memnumuda ara sıra olan bazı şeyler hariç 5 gün sonra tahaatümüz bitiyor fiyat 2 katına çıktıgı içinde Türk Telekom'la devam etmeyeceğiz altyapımız Max 80 hangi internet sağlayıcıs daha iyi turknetmi millenicommu netspeedmi kaç...
Geri