Arama sonuçları: *

1. 1BKC2

Bursa'da uydu ile internet veren firma var mı?

Bursa yıldırımda oturuyorum anten aldım internet için hangi firmalar anten üzerinden internet verebilir.
  2. 1BKC2

Faceit Yüksek Ping Sorunu

Arkadaşlar Cs2 seçkinde 50 ping alıyorum fakat Faceit girdiğimde 70-200 arası ping alıyorum bunun sebebi nedir? İnternet sağlayıcım Türk telekom.
  3. 1BKC2

Türk Telekom İnternet 35 mbps Fakat İndirme Hızı 13-18 mbps

Arkadaşlar Türk telekom internet paketimi 24 mbps den 35 mbps ye çıkarttım ve şöyle bir mesaj geldi "Değerli Müşterimiz,evde internet kampayanız/paketiniz aktive edilmiştir. Kampanya ücretine ek olarak varsa devam eden bağlantı veya modem ayrıca faturanıza yansılatacaktır. İyi kullanmanızı...
  4. 1BKC2

ev telefonu ev internetine ödediğim parayı yükseltiyor mu ?

arkadaşlar bir yerde okumuştum ev telefonu ev internetine ödediğim parayı yükseltiyor muş doğru mu ?
  5. 1BKC2

tahütsüz internet kampanyası ile fiber 100 kampanyasının arasında ne fark var ?

arkadaşlar milenicom geçme kararı aldım tahütüm kasımın 4-6 arasında bitiyormuş ben kasımın 16 sında bittiğini sanıyordum ve 2 paket gözüme çarptı bu iki paket arasında ne fark var ...
  6. 1BKC2

mileni com kaç günde interneti bağlar ?

arkadaşlar bir daha ki ay tahüt bitiyor o yüzden mileni com seçtim en yüksek hız sunan çünkü mileni com peki interneti kaç günde bağlarlar.
  7. 1BKC2

mileni com kaç günde interneti bağlar ?

arkadaşlar bir daha ki ay tahüt bitiyor o yüzden mileni com seçtim en yüksek hız sunan çünkü mileni com peki interneti kaç günde bağlarlar. 1603298842 arkadaşlar cevap yazacak kimse yok mu ?
  8. 1BKC2

arkadaşlar internet önerisi

arkadaşlar bir daha ki ayın 10-20 si arasında tahüt bitiyor o zaman konu açamayacağım için şimdi açayım dedim şuan türk telekom kullanıyorum 16 mbps hız sunuyoruz dediler 13 mbps alıyorum ama upload az geldi 0.13-0.25 arasında tekrar türk telekom geçmeyi düşünüyoruz ama mileni.com da ne kadar...
  9. 1BKC2

mileni.com bana söylediği hızı sunabilir mi?

arkadaşlar 67mbps söylüyor bana 20-30-40 mbps yeter peki bana bu hızları sunabilir mi?
  10. 1BKC2

lütfen milenicom hakkında bilgi verebilir misiniz?

arkadaşlar mileni.com için düşünceleriniz nedir benim altyapımın desteklediği internet hızı:67 mbps sizce 110 tl lik paket almak mantıklı mı ? hakkında bilgi verebilir misiniz ?
Geri