Merhaba, Binama Fiber Geldi Bütün Gerekli Aletler Takıldı. Yaklaşık 1 Ay Oldu Ancak Hala Binamda Sorgulamada Fiber Gözükmüyor Hala ADSL Gözüküyor Ne Yapabilirim
Merhaba Türk Telekom Yaklaşık 1 ay önce çalışmalara başladı ve binalara turuncu kablo çekmeye başladı. İlk Etapta Turuncu Kabloyu Binalara Çektiler Bugun Gördüğüm Direk Önümdeki Binaya Kutu Koymuşlar Turuncu Kablo İçine Giriyor ve Siyah Kabloyla Bütün Katlara Çekmişler. Tahminim Bizim Binayada 1...
merhabalar, aktif olarak kullandığımız dolabın yanına bir ay önce fiber saha dolabı yapıldı, bugun kablo çektiklerini gördüm adama sordugumda fiber kablo çekiliyor dedi, ne zamana fiber ulaşır acaba bir tahmininiz varmı?
Şuanda türknet kullanıyorum vdsl port boş olmadıgı için 13 mbps internet kullanıyorum ve bu hıza 300 tl ödemek istemiyorum. şuanda türknette valorant csgo gibi oyunlarda dalgalanma yaşıyorum ping 9 10 ken bir anda 1000 civarı olup 1 2 sn sonra düşüyor. Bana hangi firmayı önerirsiniz?
arkadaslar milleni comdan mail geldi dün mailde bir tarihte altyapı çalışması yapılacak yazmışlar. binada fiber yok yok ancak oldugu sokakta turk telekomun fiber kutusu mevcut acaba fibermi gelecek sizce ne olur?
İyi akşamlar yeni bir sistem topladım ancak internetim çok yavas özellikle valorant ve diğer online oyunların hiç birini oynayamıyorum. Artık Bilgisayarın Başına geçesim bile gelmiyor ne yapabilirim?