Arama sonuçları: *

1. talhabkr

TürkNet referans kodu

Türknet kullanan varsa referans kodu paylaşabilir mi
  2. talhabkr

NETGSM ev interneti kullanan var mı?

6 aydır netgsm mobil hat kullanıyorum aşırı memnumun şimdi de ev internetine geçmek istiyorum 6 ay 300 tl 100mbps internet satıyorlar ve davet kodu olanada 40 tl indirim yansıyor kullanan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi davet kodu varsa çok iyi olur
  3. talhabkr

Türktelekom 5 aydır çözülmeyen alt yapı sorunu

2023 aralıktan beri bir alt yapı sorunumuz var her yere başvurduk bina sakinlerini toplayıp tt santraline gittik yine bir şey değişmedi bugün tam 5. ayı sorduğumuzda çok büyük arıza var diyorlar ne olduğunu söylemiyorlar. ne yapmamız gerekiyor
  4. talhabkr

Fiber kablo kesen inşaat çalışanlarını nereye şikayet edebilirim?

2023 Temmuz ayında binamızın hemen arkasına yapılan inşaat çalışanları direkten bizim binaya uzanan fiber kablosunu kesmişlerdi 1 ay boyunca onun yapılmasını bekleyip şikayetçi olmadım. Dün 15 ocak tarihinde yine fiber kablosunu kestiklerini farkettim ve bu 2. oldu, 1 ay daha yapılmasını...
  5. talhabkr

NetSpeed Ping Sorunu

dün 70 80 ms alırken bugün 100 200 arası ms alıyorum aşırı lag var sadece bendemi var bu ping
  6. talhabkr

NetSpeed Aldım Pişman Olurmuyum

Türktelekomun 4mbps internetinden 1mbps hız alan biriyim netspeed 16mbps paketinden aldık hiç tahattüt yok beğenmezsek türknet özgür iletişim 35 e geçeceğiz sizce pişman olacakmıyım daha gelmedi 1 haftaya gelicek
  7. talhabkr

Türktelekom Tüm Kabloları Kesti !

Dün Gelip Apartmandaki Herkezin İnternet Kablosunu Kesti ! Sadece Biz Ve 1 Diğer Kişinin Var Diğer 6 7 Kişinin Yok Kabloları Neden Kesmiş Olablir (Bu Apartmandakiler Bana Suç Atıyor Ondan Sordum)
  8. talhabkr

100TL Ev İnterneti Önerisi

Türknet Almayı Düşünüyorum Mantıklımı
  9. talhabkr

Ev İnterneti Önerisi

Türk Telekom Kullanıyorum İnterneti Rezalet Olduğu İçin Kullanamıyorum Bile Ev Olarak Cs Pubg Atan Biri Olarak 50 60 Belki 70 TL ye bundan iyi Ev İnterneti Varmıdır
Geri