Arama sonuçları: *

1. L

Air Wifi (Çanak) internet kullanan var mı ?

Ben bu TuruncuNet Air wifi (çanak) interneti kullanıyorum 4 aydır normalde gayet iyiydi 12mbps olanı kullanıyordum pingim 35 40 arası idi oyunlarda cs de bile 55 ping de oynatıyordu ama 1 haftadır sıkıntılı bazen gidiyor bazen 1mbps geçmiyor pingler 35-40 tan 55-60'a çıktı cs de bile 70 80 arası...
  2. L

İnternet var ama bazı şeyler açılmıyor yada yavaş

Arkadaslar dün sabah 5 saat internet yoktu internet sağlayan firma bakım var demişti sonra internet geldi ama steam, riot client falan zor açılıyor, kickde yayın izleyemiyorum, hız testi için googledan bazı sitelere girmiyor. Cs falan geç açılıyor ama oynayabiliyorum, steam market, profil falan...
  3. L

Uydu (çanak) interneti kullanan var mı?

Altyapısı olmayanların kullandığı bu interneti kullanan var mı oyunlarda değerler nasıl ? (sadece kullanan kişiler cevaplarsa sevinirim)
  4. L

Uydu (Çanak) interneti çok mu pingli ?

Altyapı yok, başvuru vs. ilgilenmiyorlar bende komşumdan çanak interneti gördüm internet testi yaptım onun bilgisayarından 15 mbps, 33 ping, 11 jitter ms alıyordu bende bunu almayı düşünüyorum MECBURİYETTEN. Uydu interneti kullanan deneyimleyen varsa online oyunda çok sıkıntı çıkartır mı bu...
  5. L

İnternet Alt yapısı hakkında yardıma ihtiyacım var

Evim müstakil ve site halinda aynı tip evler iki ev yanımda altyapı var 35mbps ama benim evimde gözükmüyor internet çekilen direk ile evimin mesafesi 10-15 metre ya var ya yok Türk Telekom bayisine gittiğimde bi ilgilenmiyorlar olduğum yerde müdürlükte yok bu kadar basit bir işi yaptıramıyoruz...
  6. L

Altyapısı olmayanlar için internet tavsiyesi

Arkadaşlar benim evimde altyapı yok başvurdum bildiğiniz gibi ilgilenilmedi bu durumda altyapısı olmayanlar için bir internet bağlatma yolu var mı?
Geri