Arama sonuçları: *

1. Kyrosmurat

Türk Telekom fiber mi getirmiş

Bu eve kadar giden fiber mi aktif galiba şuan
  2. Kyrosmurat

Turknet geçtim 1 aydır kullanıyorum

merhabalar türknet geçtim 1 aydır kullanıyorum 1 ay önce millenicom dan ayrılıp geçmiştim geçiş işlemleri kısa sürdü 48 saat sonrası mail ile şifre geldi 50mb dowland > 15mb uplod var alt yapım o kadar destekliyor fiber gelicekmiş heralde 6 ay içersinde öyle dediler türk telekom saha ekipleri...
  3. Kyrosmurat

Santral Mesafe 1276 Metre yazıyor 50mb dowland 15mb uplod alt yapım var

Santral Mesafe 1276 Metre yazıyor 50mb dowland 15mb uplod alt yapım var sizce normal mi bu kadar mesafe için yada mesafe hızı etikler mi
  4. Kyrosmurat

Neden 15 yıllık operatörden ayrıldım turknet geçtim

merhaba arkdaşlar yaklaşık 15 yıllık operatörümden 1hafta önce felan ayrıldım ardından türknet geçtim neden geçtimi sorcaksanız sürekli kompalar her gün arıza 1 gün dahi hatasız geçse sürekli pinglenme valorantda 1000ms aşağı düşmüyordu fortnite da 1000ms aşağı düşmüyordu sonra dedim beyadırda...
  5. Kyrosmurat

Turknet geçtim " Bağlantı İşlemlerinize Başladık " aşamasındayım

turnket geçtim " TurkNet’e Geçiş İşlemleriniz Yapılıyor" aşamasındayım sizce iyi mi yaptım - veya + ları nedir
  6. Kyrosmurat

bizim burda alt yapı hızı 15mbps alıyor alt yapı değişikli talebi nası açarım

bizim burda alt yapı hızı 15mbps alıyor alt yapı değişikli talebi nası açarım internet sağlayıcımdan geldiler türk telekom alt yapını değiştirmesi gerekiyor diyor bizle işi yok sen en iyi modemi alsan da internet yavaş olur diyor türk telekomdan adamını bulman lazım diyor ne yapmam lazım nası...
Top Bottom