Arama sonuçları: *

1. F

Yardım Türk Telekom Altyapı Sorunu ve 2025 Projesi İçin Ön Başvuru Talebi

Selamlar, Türk Telekom altyapı sorunum hakkında bir sorum olacak. Yaklaşık 5 aydır internet bağlatamıyorum ve 2025 projesine ön başvuru yapmayı düşünüyorum. Türk Telekom, sadece bir eve altyapı çeker mi? (Bakır altyapıdan bahsediyorum; fiber beklentim zaten yok.) Binada hiçbir altyapı yok ve...
  2. F

Başka saha dolabından altyapı çekilebilir mi?

Öncelikle selamlar. Türk Telekom'dan altyapı talebi oluşturdum cumartesi (14.12.2024. Hali hazırda bir talebimiz vardı müşteri hizmetlerinden, ama sisteme düşmemiş gibi şeyler dedi müdürlükteki görevli. Biz de oradan kendimiz tekrar bir ön başvuru yaptık. Hafta sonu olduğu için çalışmıyorlarmış...
  3. F

Yardım Parayla altyapı gelir mi?

para ile altyapı getirmek istiyorum fibere birisi 100k üstü demişti santral mesafem 400m civarı VDSL altyapı para ile gelirmi fibere nazaran daha ucuzdur muhtemelen eğer geliyorsa.(adslim bile yok)
  4. F

Yardım Sadece kendi katıma fiber çektirebilirmiyim?

Evime 5 aydır internet bağlatamıyorum. Normalde sadece kendi katıma VDSL kablo çekmek istedim ama bir sonuca ulaşamadım. Aramızda 10 metre mesafe vardı. Bununla ilgili olarak müdürlükle de iletişim kuramadım. Daha sonra mahalledeki altyapıları incelemeye başladım. Hem arka mahalledeki hem de ön...
  5. F

Yardım Komşunun ankastresinden tek kata altyapı çekilir mi?

Mahalledeki herkeste altyapı var, bir bizim binada yok ve 4 aydır bağlatamıyoruz. Ancak yan komşumda altyapı mevcut; arada 10 metre ya var ya yok, o kadar kısa bir mesafe. Türk Telekom, yalnızca bizim kendi katımıza oradan altyapı çekip internet bağlayabilir mi?
  6. F

Yardım Komşunun altyapısını çekmek

Arkadaşlar, selamlar. Yaklaşık 3-4 aydır binaya internet bağlatamıyorum; altyapı yok deniyor. Daha önce kullanıyorduk ve binamızda kutu vardı. Türk Telekom kullanıyorduk ama pahalı geldiği için iptal ettirmiştik. 2016-2019 yılları arasında kullandığımız dönemlerdi. Ondan sonra binamızın...
  7. F

Yardım Türk telekomdan hat istemek

4 aydır evime altyapı yok diye internet bağlatamıyorum herhangi bir interneti yan komşumuzda(sadece onda değil bütün komşularımızda) ankastre kutusu var elektrikçi çağırdık baktırdık çekilebilirmi diye oda kronede boş yer varsa çekebilirim ama onun dışında hiçbirşeye karışamayız dedi komşuya...
  8. F

Yardım atlantis net gigapon ne kadar süreçte gelir

atlantis gigapon altyapısı başvurusu yaptım kullananlar varmı iyi mi? yada gigapon başvurusu yapanlara ortalama ne kadar sürede bağlandı gigapon yani neye dikkat ediyorlar bağlamadan önce.
  9. F

Yardım türk telekom şebeke sorunu

2.5 aydır binama internet bağlatamıyorum gelen tt destek ekipleri binada altyapı yada şebeke yok diyor ikiside aynı şey galiba bilmiyorum yan komşumuzun evinin önünde bi tane kutu var ondanmı olması lazım abi dedim onlarda evet dedi binaya tadilat yapılırken kestik o kutuyla kabloyu bilmiyorduk...
  10. F

Yardım port ne zamana açılır

arkadaşlar 2 aydır port bekliyorum bi ara port açıldı binada ankastre kutusu yok diye burda altyapı yok cihazı kuramam diyip gitti türk telekom ekibi ondan sonra hep sizi arayacağız diyip diyip durdular ama sonuçlar hep negatif müdürlüğe bile gittim onlarda 1 hafta bekleyin dediler bekledik hala...
  11. F

Yardım türk telekom ankastre kutusu

beyler selamlar binada önceden bi kutu vardı ve ne olduğunu bilmiyorum bugünde şans eseri öğrendim ankastre kutusuymuş ve bunu binayı güçlendirirken güçlendirmeden kastım malum 6 şubat depremi binayı güçlendirirken o kutuyu kablolarıyla birlikte kesip attılar diyeceğim şey şu o kutuyu tekrardan...
  12. F

Yardım elektrikçi internet kablosu çekiyormu

arkadaşlar selamlar 1 aydır internet bağlatamıyorum port sorunu yüzünden ev telefonu alayım belki olur dedim ama yine port yok veremeyiz dediler arkadaşlarımla konuşurken elektrikçi ile konuş oda kablo çekiyor dedi ama bi garipsedim eğerki bilgisi olan varsa yazabilirmi şimdiden teşekkürler iyi...
  13. F

Yardım türk telekom altyapı

arkadaşlar selamlar eve internet bağlatıcaktım ama port doluluğu var ve bağlatamıyorum sorum şu portlar dolu iken ev telefonu alıp onunla birlikte altyapı kullanabilirmiyim cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar...
  14. F

Yardım türk telekom altyapı

arkadaşlar öncelikle selamlar direk konuya giricem mevcut bir internet sağlayıcımız vardı ve çekmiyor diye iptal ettirdik ve türk telekoma geçicektik herşeyi yaptık ve bize dedilerki ekip gelip kurucak altyapınız var ama ekipten birisi geldiğinde bu binada altyapı yok kusura bakmayın kuramam...
  15. F

Yardım Türknet ev telefonu veriyormu

Port olmadığı için ev telefonu alıcam ve türknet ev telefonu hizmeti veriyormu türknete geçiceğim
  16. F

Yardım ev telefonu ile internet altyapısı

beyler öncelikle selamlar daha önce internet ile ilgili bir konu açmıştım ama sonra biraz daha araştırınca ev telefonu ile eve altyapı geliyor diye gördüm böyle bir şey varmı normalde mahallemde vdsl altyapı var ama boş port yok 44mb 12mb vdsl 14 yada 18mbe (uploadı bilmiyorum) adsl vardı her...
  17. F

Yardım port sorunu ve abonelik

arkadaşlar öncelikle selamlar bundan 2 hafta önce evimizdeki internet çekmediğinden değiştirme kararı aldık e türknet normalde boş port yok diyordu. ve bende mevcut olan internet aboneliğimi değiştireceğim zaman türknetin sitesinden tekrar kontrol edince boş port sorunu olmadığını gördüm ve...
Geri