Arama sonuçları: *

1. B

Adresimde altyapı varmı

Beyler mahallede 2 3 tane bundan var tüm mahalle bunlardan internet çekio şimdi altyapı varmı yokmu burda
  2. B

Millenicom vdsl paketleri bulamıyorum

Beyler millenicom da VDSL var dimi yoksa benmi körüm
  3. B

Superonline adresimde fiber varmı

Merhaba beyler superonline adresimde fiber varmı altyapım kaç mbps desteklio nereden bakabilirim baya aradım bulamadım sizi arayalım fln dio
  4. B

Türknet kullananlar bilgi almak istiyorum

Merhaba beyler 12 ay sabit fiyat garantisi yıllık peşin mi oluyor bide kaç ay taksit oluyor kullanan varsa söyleyenilirmi
  5. B

Superonline tahhüt bitimine kaç gün kala

Merhaba beyler bu superonlinede taahhüt bitimine kaç gün kala başka bir internet sağlayıcısına geçersem cayma bedeli ödemem 11 gün var şuan
  6. B

İnternet servis sağlayıcı önerir misiniz?

Türk net 29mbps 499 tl var bundan daha iyisini bulabilir miyim ki dedimde Millenicom yok galiba portlar dolu olduğundanmı göstermiş bilmiom
  7. B

Türknet geçiş tahhüt 500 tl

Selamlar bu türknette geçişte tag gitsen 500 tl ödüyormuş glb bizim tahhüt 1 ay kaldı 200 liranın hepsini vereceklermi nasıl işliyor anlatabilecek varmı
  8. B

Türknete Geçilirmi Fiyatlatı Nasıl

Merhaba Türknete geçmeyi düşünüyorum 29 mbps altyapı var VDSL geçilir mi verilirmi o para
  9. B

Netspeed önerir misiniz?

Merhaba net speed'in önerir misiniz nadıl sorun yaratırmı
  10. B

Sizce internet sağlayıcısı sıralaması nasıl olur

Merhaba sizce internet sağlayıcısı servisi sıralaması nasıl olur
  11. B

Gıbırnet kullananlar mesaj yazabilirmi

Gıbırnet kullananlar memnunmusunuz alınır mı? fiyatına göre iyi mi?
  12. B

Turkcell superonline tahhüt bitiyor

Merhaba elimde turkcell süper online 24 mbps var tahhütü bitiyor 180 tl aylık ücret veriyoruz bu fiyat civarlarında önerebileceğiniz bir internet sağlayıcısı varmı
Top Bottom