Arama sonuçları: *

1. Giatros

Yeni gelen zamlardan sonra en manlıklı İSS?

Netspeede geçmek için başvuru evraklarını göndericektim fakat yeni gelen zamları gördüm 150 tl olucakmış 100mbps sizce hala mantıklımı Netspeed başka ne öneririsiniz?
  2. Giatros

Netspeed ne kadar hız alırım?

Sorum bu hızım ne olur ping sorunu olur mu? Yardımcı olabilir misiniz?
  3. Giatros

Netspeed davet kodu olan varmı

davet kodu lazım acilen
  4. Giatros

Netspeed mi Millenicom mu?

Adresimize fiber gelmiş görünüyor, Türk Telekom kullanıyoruz şu an fiberle birlikte Netspeed ya da Millenicom u iyi gördüm. Yani bana en uygun iss ne olabilir? Netspeed düşünüyorum şu anlık.
  5. Giatros

Altyapı döşenmesine rağmen fiber verilmiyor.

1 ay öncesinden başlayan çalışmayla fiber altyapısı döşendi tüm mahalle boyu bizden sonraki sitelere caddelere fiber gözüküyor fakat biz daha geride olmamıza rağmen bize verilmedi bırakıp gittiler, alt mahallede de var bunun sebebi nedir bize verilmeyecek mi cadde üzerinden kazı çalışmasıyla...
  6. Giatros

Hiç bulaşmanızı önermediğim internet sağlayıcıları!

1-) Tüm internet sağlayıcıları aynıdır, bir tanesine geçerli bir şey diyemeyiz. Altyapınıza göre iyi ve ya kötü olabilir. Bu internet sağlayıcınızın sorunu değildir. 2-)
  7. Giatros

1.2'yle indirmesi gerekirken 0.650'yle indiriyor

Oyun indiriyorum hız düştü dün böyle değildi, niye böyle oldu fatura ödenmesine daha çok var.
  8. Giatros

Yardım Paketimden daha az mbps alıyorum

İnternet paketim 16 mpbs'ydi fakat ben maksimum 10 mbps alıyorum burdaki sorun nedir? Binalardan kaynaklı bir sorun mu var?
  9. Giatros

Yardım İnternetim çok kötü. Neden?

Airties Air5444 modelli bir modemim mevcut. İnternetim eskisinden çok yavaş ve çok ping var. Sürekli ping çıkıyor. Çekim gücü vs. düştü ne yapmam gerek modem kirlenmiş olabilir mi?
Top Bottom