Arama sonuçları: *

1. asemih159

Fiber Altyapı ile Gigabit İnternet Alınabilir mi?

Merhaba, Yakın bir zamanda binamıza fiber altyapı gelecek. Tahminimce daire içine kadar fiber kablo ile gelecektir. (Yani GPON fiber.) Altyapının sahibi Türk Telekom. Bu altyapı ile gigabit internete almak mümkün mü? Herhangi bir fiber altyapı gigabit destekliyor mu? Gigabit internet...
  2. asemih159

Yardım Saha Dolabı ve Altyapı

Bu sabah sokağımıza saha dolabı kuruldu. Tahminimce saha dolabına fiber altyapı ile internet geliyordur. Apartmanımız yeni olduğu için altyapıdan apartmanımıza gelen bir internet kablosu yok. Apartmanımıza altyapıdan internet alabilmek için nereye başvurmamız gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
  3. asemih159

Yardım Altyapı Hızı Arttırmak

Evime ADSL internet altyapısı geliyor. TürkNet gibi sitelerden altyapı hızı sorguladığımda 8 Mbps hız alabileceğimi söylüyorlar. Bildiğim ve çevremden duyduğum kadarıyla internet altyapıları duruma göre kasıtlı olarak azaltılabiliyormuş. Örneğim eski (çok eski) modemler 8 Mbps'dan hızlı...
  4. asemih159

Yardım Bakır Altyapıyı Binamıza Almak Hakkında

Merhaba; Sokağımızda bakır internet altyapısı bulunuyor. Bu altyapıyı binamıza almak için nereye başvurmamız gerekiyor. Süreç nasıl işliyor? Yardımcı olursanız sevinirim. 👍🏻
  5. asemih159

RedBox kullananlar bilgilendirebilir mi

Merhaba; Evimde altyapı bulunmadığı için SuperBox, Redbox gibi çözümler araştırmaya başladım. RedBox SuperBox’dan daha ucuz geldi. RedBox’da internet hızı sınırlı mı? Oyunlarda ping yaklaşık ne kadar? Kopma gibi problemler oluyor mu? Başvuru süreci nasıl işliyor? Sorularım şimdilik bu kadar...
  6. asemih159

Turkcell Superonline hk.

Merhaba; Yeni bir binaya taşındım. Binanın içi fiber hat döşeli. Ama sokaktan bakır hat geçtiği için binaya bağlantı kurulamıyor. Sokağa fiber hattın çekilmeside bi hayli zaman istiyor. Yaklaşık 6-7 ay. Sanırım sokağımızdan Superonline geçiyor. Superonline’ı binamıza çekmek için nereye...
Top Bottom