Arama sonuçları: *

1. Peganeo

Öneri Şu zaman içerisinde hangi sağlayıcı kullanılmalı?

Millenicom kullanıcısıyım ve artık fiyatlandırmaları çok fazla gelmeye başladı. Farklı bir sağlayıcı arıyoruz, hem uygun olacak hem de muhatap olabileceğimiz bir müşteri hizmetlerinin olmasını istiyoruz. Öneriniz var mıdır?
  2. Peganeo

Öneri Millenicom'dan Netspeed'e geçiş yapmalı mıyım?

Millenicom'da fiyat artışı olmuş ve zaten o kadar da memnun değildim. 86 tl ödüyordum aylık fiyat artışından dolayı 35/6 paketi 101 TL'ye çıktı ve fiyatı benim için biraz fazla. Netspeed'de 86TL sizce Netspeed'e geçmeli miyim? Netspeed'de fiyatını arttırır mı? Netspeed'in sağladığı hizmet iyi mi...
  3. Peganeo

Yardım Netspeed'e geçeceğim fakat şimdiki operatörün bu ayın ki parasını ödemek zorunda kalır mıyım?

Millenicom kullanıyorum hiç memnun değilim. Netspeed'e geçmeyi planlıyorum fakat şundan şüphem var şimdi Millenicom'da interneti azıcık kullandım ve geçiş yapacağım için kapatma falan olmayacak. Sanırsam fatura kesildiğinden beri bir hafta kullandım eğer geçiş olursa bana tekrar 86 TL fatura...
  4. Peganeo

Millenicom alternatifi var mı?

Millenicom'da çok fazla sorun yaşıyorum. Keenetic OMNI DSL aldım fakat kendi hattımda DSL geç oturuyor Keenetic bana yeni modem gönderdi ama sorun yine düzelmedi Millenicom'a bunu bildiyorum ama bana sürekli yazdıkları şey şu oluyor: Telefon ile aramaya çalışıyorum bir tane bot sürekli arıza...
  5. Peganeo

Yardım Köyde altyapı yok ne yapabiliriz?

Selamlar, Köye internet bağlatacağız fakat evi sorgulattığım zaman altyapının olmadığını söylüyor. Köydeki bazı evlerde internet var 16-44 mbps arası değişiyor o evlerinde. Bizde eve internet bağlatmak istiyoruz bunun için ne yapmamız lazım, Millenicom düşünüyoruz orayada taahhüt olmaması için...
  6. Peganeo

İnternet paketini nasıl yükseltebilirim?

Aynı parayı bende ödüyorum fakat 35'e 3 alıyorum Millenicom'u arasam belge ile uğraşmadan paketimi yükseltirler mi? (benim aldığım zaman 35/3'dü aynı para aynı download sadece upload yükseltmişler)
  7. Peganeo

Bu başvuru hakkında ne yapmam gerek?

Millenicom'a başvuru yaptım e mail üzerinden başvuru formunu göndermelerini istedim bugün geldi fakat pek anlayamadım ne yapmam gerektiği hakkında. Bu şekilde diyor mesela ben bunları fotokopi olarak çıkartıp formu doldurup fotoğrafını belirgin şekilde çekip email üzerinden gönderirsem oluyor...
  8. Peganeo

Millenicom internet başvurusu nasıl yapabilirim?

Burayı doldurup gönder dedim, sizi en kısa sürede arıyacağız Sms ile bu süreci takip edebilirsiniz yazısı çıktı fakat bir gün ne sms geldi nede çağrı geldi. Bu şekilde mi oluyor yoksa başka şekilde mi yapmam gerek?
  9. Peganeo

Sizce hangi internet sağlayıcısından internet almalıyım?

Netspeed: 35 Mbps'e Kadar Hız 3 Mbps'e Kadar Upload 76,00 TL Millenicom: Hız 35 Mbps'e kadar. 84,90 TL veya 24 Mbps'e kadar hız 24 ay AKN - 74,90 TL Turknet: 100 Mbps'e kadar 85tl. İnternet fiyatları uçmuş eskisi gibi ucuz miktarlarda değil. İlk TTNET kullanıyorduk Turkcell Superonline geçtik...
Top Bottom