Arama sonuçları: *

1. Cooper

türknet sorunumu nereye iletebilirim

sabahtan beri 30 dk da bir internet gidip geliyor nereden bilgi alabilirim veya ne zaman internetin gelecegini nereye sorabilirim
  2. Cooper

turknet aktivasyon surecı kaç gün veya saat suruyor?

dün basvuru yaptım aktıvasyon surecıne suan kaç gun veya kaç saat suruyor bu süreç?
  3. Cooper

turknet referans kodunu nereye yazıyoruz?

arkadaşlar bıraz once turknete gectım bana kargo ıle belgelerı vs yollayacaklar ve bana kullanıcı adı şifre verdıler turknetın sıtesıne gırıyorum kullanıcı adı şifre ıle ve referans kodunu yazacagım bır yer yok nereye yazıyoruz bu kodu? ss: https://prnt.sc/1qsoin5
  4. Cooper

turknet arkadaş kodunu nereye yazıyoruz

oncelıkle merhaba 1 haftaya turknete gececegım ve arkadaş kodunu yazdıgınız zaman sanırım 1 ay ucretsız kullanıyormuşsunuz o kodu nereye ve ne zaman yazacagım
  5. Cooper

Türknet bilgi almak ıstıyorum

turknetın sıtesınden abone olmadan bılgı alabılecegım bır numara yok mu?
  6. Cooper

1 ay önce 100 mbps destekleyen altyapım 16 ya dustu

arkadaşlar oncelıkle merhaba 1 ay kadar taahhutum kaldı bu ayın sonunda turk telefom taahhutum bıtıyor ve yenı bır saglayıcı ıle devam etmek ıstıyorum 1 ay once turknet ve mıllenıcomda hız testı yaptıgımda altyapımın 100 mbps vdsl destekledıgını gordum fakat sımdı yapıyorum aynı hız testını 16...
  7. Cooper

Türknet hakkında bilgi verebilir misiniz?

merhaba turk telefom ınternet kullanıyorum bu ay taahhütümün bıtecegını ogrendım ve turknet almaya karar verdım altyapım 100mbps vdsl desteklıyor baglatma süreci nasıl ilerliyor bunun hakkında bılgı verebılır mısınız?
  8. Cooper

comnet millenicom ve turknet arasında kaldım sızce hangısını tercıh etmelıyım

Üçünde de VDSL 100 mbps alıyorum Ankara'da yaşıyorum sızce hangısını almalıyım?
  9. Cooper

hangi internet sağlayıcısını tavsiye edersiniz?

türk telekom taahhütüm bu ay sonunda bitiyor yenı bır ınternet saglayıcısına gecmek ıstıyorum onerılerınız nelerdır?
  10. Cooper

hangi internet sağlayıcısını almalıyım?

turknet ve mıllenıcomun sıtesınden sorguladım en fazla 100mbps ınternet alabılecegımı gordum superonlıne fiber 100mbps 120 tl millenicom VDSL 100mbps taahhütlü 79.90 tl taahhütsüz 99.90 tl türknet VDSL 100mbps 99.90 tl siz olsanız hangisiniz tercih ederdiniz?
Top Bottom