Arama sonuçları: *

1. berkay SİCİMLİ

Yardım Turk telekom Internet kullanılmıyor İnternet olmadan bağlı hatasi

Arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır bu sorunu yaşıyorum modem restart atınca düzeliyor ama net gidince bütün modem ışıkları yanıyor saçma bir şekilde 1 haftadır geceleri bu hatayı alıyorum tahattuh Eylül 2021 de bitiyor
  2. berkay SİCİMLİ

İnternetim Nasıl taahhüt bittikten sonra hangi sağlayıcıya geçmeliyim?

arkadaşlar internetim bu 96 tl ödüyorum türk telekom 24Mbps 6 Upload nisanda taahhüt biticek hangi internete geçeyim sizce millenicom altyapı 98 mbps cıkıyor millenicom iyi midir ona mı geçeyim
  3. berkay SİCİMLİ

İnternet Bağlatma Yardım

Arkadaşlar merhabalar hiç internet olmayan bir eve yani eve gelen bir telefon kablosu bile bulunmuyor.Ev müstakil herhangi bir kutu vs yok ben internet çektirmek istediğimde misal turkneti arasam başvuru yapsam.Normal kurulum ücretimi alırlar yoksa başka bir olay mı çıkar.Sorum şu evime internet...
  4. berkay SİCİMLİ

Türk Telekom Dsl Işıgı yanıp sönüyor net gidip geliyor

Arkadaslar yasadıgım sorun bugün başladı 1 saat içinde 2 defa gitti telefona gelen bildirim tıklayınca dsl baglantısı yok hatası alıyorum 2-3dk içinde geliyor net fakat sorun ne yani 1608933565 yani net gidiyor dsl yüzünden
  5. berkay SİCİMLİ

Yeni İnternete geçicem turkcell modem veriyor mu bedeli ne kadar

arkadaşlar tahattüh bitmesine cok az kaldı türk telekom ile tabii ki sıkıntıları var türk telekomun turkcell fiber geçicem alt yapım var 100mbps pakete geçicem o pakete geçerken turkcell modem veriyor mu yoksa biz kendimiz ayrı mı alıyoruz
  6. berkay SİCİMLİ

Türk Telekomdan ayrılıcam fakat

arkadaslar alt yapıma baktım turkcell mahallenin basında var imza toplayıp aptmandan fiber altyapıyı bizim eve getirtirim fakat modem parası cok fazla 350 400 450 tl fiber modem almam gerekiyor çünkü su an kullandıgım türk telekomun modemi fiber desteklemiyor bir çözüm yolu bulabilir miyiz
  7. berkay SİCİMLİ

Bu alt yapı ile millenicoma geçilir mi

arkadaslar su an türk telekom kullanıyorum 1 ay içinde bırakmayı düşünüyorum millenicom geçilir mi alt yapım bu şekilde destekliyor
  8. berkay SİCİMLİ

Türk Telekom İnternet Kopmaları!!

Arkadaslar 1 haftadır bu sorunu yasıyorum yani türk telekom kullanan herkes bu sorunu yasıyor aydında arkadasım bizden baska bir mahallede ondada kopuyor internet ztn yavaslamalara artık dur diyemiyoruz sizdede var mı sorun bide geceleri oluyor müşteri hizmetlerini arıyorum en kısa sürede bakıma...
  9. berkay SİCİMLİ

İnternet sizde de sıkıntılı mi

arkadaşlar yarım saat önce başlayan sorun hala devam ediyor sitelere flaan girmiyor
  10. berkay SİCİMLİ

En İyi İnternet Sağlayıcıları!

Arkadaslar böyle bir konu acmak istedim en iyi internet sağlayıcıları size önerilerimi söylüyorum 1-Millenicom 2-Kablonet sadece bu 2 internet sağlayıcısına güveniyorum sizin en iyi beğendiniz internet sağlayıcıları nelerdir?
  11. berkay SİCİMLİ

Son Günlerde İnternette Yavaslamalar

arkadaslar şu gecen haftaki yasaklar geldikten sonra internetimde öğle saatlerinde 30 40 dklık bir yavaslama oluyor yasak oldugu için herkes evlerde internete girdiğinden olabilir mi
  12. berkay SİCİMLİ

Türk Telekom İnternette Sıkıntı yok!!

Gençler evt sizin bölgenizdeki şehirindeki yerde sıkıntı olabilir ama alt yapı sorununuz var sizin reziilik falan yok ortada 3 yıldır kullanıyorum memnunum alt yapı sorunu ortada rezillik yok
  13. berkay SİCİMLİ

Sizce İnternetim İyi mi ?

Gençler sizce netim iyi mi 24 mps hız 6 upload sınırız 96 tl ödüyorum
Top Bottom