Arama sonuçları: *

1. Eymenzz

Fiber dilekceşi illahi bolge mudurlugunemi verilmeli

merhaba türk telekom fiber için dilekce yazdım onu istinye parktaki turk telekom subesine verecegim ama bazı kişiler oraya verilmedigini soyluyor bolge mudurlugunemi ne vermem gerekiyormus dogrumu
  2. Eymenzz

Bu yazı fiber çalışmasımı yapılıyor demek

merhaba adresimde fiber yok bende basvuru gibi bir şey yapıcakken boyle bir yazı geldi bu ne demek oluyor suan bolgemde bir fiber çalışmasımı planlıyorlar yani boyle bir şey varsa bu işlemi nasıl hızlandıra bilirim
  3. Eymenzz

Netspeede geçmek mantiklimı

Merhaba türk Telekom dan hem aldığı para hemde verdiği hizmetten memnun olmadığım için netspeede geçmek istedim ama onlardada adresime port yok telekomun altyapisini kullanarak aylık 300tl 100mbps VDSL olan netspeed geçmek mantıklı mı türk Telekoma 60mbps için 550tl ödeme yapıyorum birde...
  4. Eymenzz

Türk Telekom yerine geçebilecegim internet saglayacisi önerisi

Merhaba türk Telekom ile sorunlarım var dsl sorunlarım var arıyorum sorun olmasına rağmen var diyorlar en sonunda modemin dsl kablosunu cikarttip aradım ancak öyle arıza kaydı oluşturdular 1 haftadır gelicekler tabi sorum şu türk telekom yerine geçebilecegim bir internet markası varmıdır VDSL...
  5. Eymenzz

Türk Telekom direkten eve kablo çeker mi?

Merhaba, bugün ve birkaç gündür Türk Telekom modemimim DSL ışıgı yanmıyor yansa bile 5 dk sonra yine kapanıyor. Modem yanmıştı yenisini takmaya gelen ekip direkten gelen kabloya ek yapıldıgını bu kablonun yakında sorun cıkartıcagını soylemişti ki büyük ihtimal sorun kabloda. Duyduguma gore Türk...
Geri