Arama sonuçları: *

1. Fransali

TR de en iyi internet fiyatları olabilir mi ?

Manisa ilçesinde yerel bir firma olarak kurulan Turbonet isimli bir sabit intenret sağlayıcısı var. Tüm İlçeye 2 ay da gigafiber döşediler. Ve fiyatı aslında çok cazip duruyor. Şuan TT ye 75 mbps için 230 veriyoz. sizce fiyatlar tr geneline göre nasıl ?
  2. Fransali

mobil veri internet hızınız nasıl ?

Az önce mobil veriden speedtest yaptım. Sizlerde nasıl Merak etim. Benim 71/30 DİKKAT: Çok fazla mb tüketebilir 50-500 mb arası
  3. Fransali

TT'den Süperonlin'a geçmek

Merhaba ben şuanda TT 16 mbps (85 TL ) kullanıyom . Ve kötü olduğunun farkındaydım ve 1 ocakta bitiyor. Ve bizi arayıp 20 mbps 115 TL vermemizi istediler bende babama kesinlikle kabul etme dedim. Zorla süperonline fibere geçirdim. Bize idare etmelik 8 mbps internet vercekler. Fiber altyapıları...
  4. Fransali

şehirde yaşamama rağmen iyi bir intenette erişemiyorum ne yapabilirim.

Merhaba ben Manisa Akhisar ilçesinde yaşıyorum ama maalesef iyi bir internet apartmanımıza sunulmuyo . Merkezde sayılabilecek bir yerde oturuyorum ve ilçenin nüfusu 180.000 civarı. Şu anda türk telekom kullanıyoruz. 16 mbps 85 tl sınrısız ve ocakta anlaşma bitiyo. Ve bize önerdikleri 20 mbps...
  5. Fransali

100 mbps nasıl alırım

Merhaba ocakta türkcell'in 100 tlik 25 mbps gündüz gece 18 den 6 ya kadar 100 mbps olan paketini almayı düşünüyorum. Ve bilgisayarımdan wifi 6 veya kablo ile 100 mbps alabilirmiyim cihazım destekler mi?
Top Bottom