Arama sonuçları: *

1. BugraSamet

Millenicom hız düşük

https://milleni.speedtestcustom.com/result/47f71f00-a069-11eb-8cfc-f988d0ab1b12 Arkadaşlar hız testi yukarıdaki linkte.35 lik paket kullanıyorum bugün geçtim fakat çok düşük hız sebebi ne olabilir? Ping de var.Modemim AirTies 5650v2 ve kablolu bağlanıyorum.
  2. BugraSamet

Millenicoma geçtim fakat ping var.Ne yapmam lazım?

Arkadaşlar iyi günler.Türktelekom dan millenicoma geçiş yaptım.Türktelekom da Lol de ortalama pingim 30 un altındaydı hep.İnternetim de 20 mbps falandı.Millenicom a geçtim internet hız testim böyle. https://milleni.speedtestcustom.com/result/459d6ad0-a059-11eb-88e9-37dd2b030782 Fakat lol de 50...
  3. BugraSamet

Millenicoma geçiş sürecin de evrakta yazan değişik yazı

Abonelik ilişkisi çerçevesinde daha iyi hizmet sunabilmek için talep, kullanım ve ödeme davranışlarımın analiz edilmesine, bu doğrultuda hizmetlerin iyileştirilmesi, pazarlanması ile ilgili tarafımla iletişime geçilmesine, verilerimin Millenicom veya bağlı bulunduğu şirketler topluluğu...
  4. BugraSamet

Millenicom geçmeli miyim?

Arkadaşlar Türk telekom kullanıyorum.35 lik paket alıyordum 27 hız veriyorlardı.Sonra 22 ye düştü.Taahhütün bitmesine 2 ay kaldı.Millenicom cayma bedelini karşılıyor zaten.Peki geçmeli miyim Millenicoma? Türknette var aklımda.Engelli indirimlerinden yararlanabiliyorum.Türknet 100 mbps ye 64 TL...
  5. BugraSamet

Altyapım nasıl ve tarife fiyatları nasıl?

Exranette altyapım 85 mbps destekliyor.Port ve altyapı var diye gözüküyor. Millenicom da da 85 mbps maksimum.Nasıl altyapım? Bir de türk telekom dan çok iyi fiyata tarife alıyorduk.27 download ve 6 uploada 50 tl ödüyorduk.Bitmesine az kaldı ne kadar artar sizce fiyatlar?
  6. BugraSamet

Konumum maksimum kaç mbps destekler?

Arkadaşlar maksimum kaç mbps destekler nerden bakabilirim? Taahhüt bitecek az kaldı 25 mbps kullanıyorum 60-70 TL arası veriyoruz nasıl iyi midir?Devam etmeli miyim?
Top Bottom