Arama sonuçları: *

1. Useless

Yardım Internet ayarı yapabiliyor muyuz?

ben mesela oyun indireceğim zaman internetin tüm hızını, yükünü vs. o oyunu indirmesi için ayarlayabiliyor muyum? diğer hiçbir yerde internet kullanırken hızını kesmemesi için, indirebildiği maksimum hızda indirmesi için?
  2. Useless

1000mbps internet 4k videoda donuyor?

şaştım kaldım gerçekten, 1000mbps internet sağlayıcım var ama 4k youtube videosu donuyor?
  3. Useless

Yardım Bu kabloyla 1000mbps alabilir miyim?

arkadaşlar gigafiber kullanıyorum ama bu zamana kadar pc'yi wifi güçlendiricisiyle İnternete bağlıyordum tam performans alamıyordum türkneti aradığımda bilgisayarı kabloyla modeme bağlarsanız iyi sonuç alırsınız dedi şimdi modemi pcye bağlıcam bu kablo ile tam performans alabilir miyim yoksa...
  4. Useless

Yardım Bu benim internet hızımı mı gösteriyor?

arkadaşlar şimdi karmaşık bi konu içerisindeyim ben turknet gigafiber kullanıyorum 1000mbps almam gerekiyor ortalama, burada 780 800 arası falan yazıyor tamam modeme uzaklıktan vs dolayı tam olarak 1000 almayı beklemiyorum ama şöyle bir şey var bilgisayarımda böyle göstermiyor internet hızını...
  5. Useless

Öneri Bu fiyata değer mi turknet

şu anda kaç mbps internet kullandıgımı veya kaç tl ödediğimi bilmiyorum babam ödüyor ben buna geçsem fiyatı ideal midir
Geri