Arama sonuçları: *

1. MamiKK

İNTERNETTE BANT DARALMASI MI VAR ? MİLLENİCOM TT ALTYAPISI

MİLLENİCOM KULLANIYORUM, 4 GÜNDÜR ACAYİP Bİ BANT DARALMASI VAR GİBİ ÇOK AĞIR KULLANABİLİYORUM İNTERNETİ, 100MBPS PAKETİM VAR SPEEDTESTLERDE ACAYİP DALGALANMA GÖRÜNÜYOR, MÜŞTERİ HİZMETLERİNE ULAŞAMIYORUM, WHATSAPP BOTU BÖLGEDE GENEL ARIZA OLDUĞUNU SÖYLÜYOR, ALTYAPI TT FATURAM 650TL. FATURAYI HER...
  2. MamiKK

1000mbps için özel bir şey yapmama gerek var mı?

TT den 1000mbps alacağım ama bilgisayara 1000mbps gelir mi hiçbişey yapmadan? Özel bişey yapmam veya satın almam gerekiyor mu?
  3. MamiKK

Yardım Siz olsanız hangisini tercih edersiniz? 1000mbps v 100mbps

Beyler yeni eve taşınacağım 1000mbps interneti var. Türk Telekom ilk 5 ay 599₺, Sonraki 10 ay 1089₺ fiyat veriyor. Üstelik 500₺ hepsibuarada bakiyesi hediye ediyorlar. Millenicom ise 299₺ ye 100mbps veriyor. 1000mbps mi tercih etmeliyim 100mbps mi? Şuanda superbox kullanıyorum ortalama 4mbps...
  4. MamiKK

THH'den bilgi alabilir miyiz?

ÖNCELİKLE KONUYU NEREYE AÇACAĞIMI BİLEMEDİM KB* Merhaba, ben bir kaç ay önce TURKCELL ı sikayet etmistim savunması gelmis, bu gelen savunmaya bakabiliyor muyuz veya benim bi müdahelede bulunmam gerekiyor mu?
  5. MamiKK

SUPERBOXI İPTAL ETTİRDİM AMA 1076 TL CAYMA BEDELİ ÇIKARTTILAR

Konuyu bilen bilir bilmeyenler için kısa özet geçiyim, Depremzedeyiz hiçbir yerde altyapı yok hala 6 Şubat gibi buralar hiçbir bakım vs yapılmıyor, Konteyner kentte yaşıyoruz altyapı olmadığı için superbox bağlattım ama verdikleri hizmet o kadar kötü ki çoğu zaman 480p video bile izleyemiyordum...
  6. MamiKK

PARAYA KIYIP SUPERBOX ALDIM! SORULARINIZI BEKLİYORUM (Almayın, aldırtmayın)

merhaba depremzedeyim konteynerde yaşıyorum, altyapı vs yok şikayette bulunduk ama 1 yıl oldu ilgilenilmedi bende superbox aldım sorularınızı bekliyorum. 15mbps sabit veriyor şuanlık, ping max 70 i gördüm 1285₺/12 Ay sözleşmeli 15mbps limitsiz (Aylık ortalama 1tb harcadığım için limitsiz almak...
  7. MamiKK

Yardım Adresimde altyapı var mı bulamıyorum

Herkese merhaba, biz konteyner kentte yaşamaya başladık ama burda altyapı var mı yok mu bir türlü sorgulayamıyorum, sadece telefonum var ve adresi bulmakta acayip zorlanıyorum. Sizlerden ricam bana yardım ederseniz altyapı var mı yok mu bulsak şunu çok iyi olur, aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz...
  8. MamiKK

Çanaktan internet sağlayan firmalar

Merhaba biz depremzedeyiz, evimiz yıkıldı şimdi konteynerde oturuyoruz, herhangi bir altyapı vs yok, internet gerekiyor. Limitsiz superboxa 1400tl/ay diyorlar Duyduğuma göre uydudan çanak anten tarzı bişeyle internet bağlantısı sağlanıyormuş bildiğiniz firmalar var mı ben hiçbir bilgiye...
  9. MamiKK

Millenicom habersiz yapılan ZAM

Yaklaşık 8-9 aydır MILLENICOM Kullanıyorum, her ay değişik değişik faturalar geliyor, bu ay ise internet sitelerinde 229.90 Yazmasına rağmen bana 299.90 + 40 Lira modem ücreti olarak fatura geliyor, müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum, wp den yazıyorum ordada bot var canlı destek değil...
  10. MamiKK

Hat taşımak istiyorum, bildiğiniz kampanya var mı?

TT de 20gb internetli pakete 280 lira veriyorum, ortalama o fiyatlara yeni operatöre geçmek istiyorum
Geri