Arama sonuçları: *

1. NakreS14

[BAŞARILI MI ?] IBB Hacıosman Wifi Durumu

Merak edenler için şöyle bırakayım anlık olarak bu konuyu ibb wifiden açtım. Güncelleme: Uzun süreler kullandığım hat üzerindeki deneyimlerim malesef mi olumsuz oldu. Nedeni ise bağlantı problemleri çoğu zaman hiç bağlanamadım bağlandığımda ise aralarda kopmalar yaşadım...
  2. NakreS14

Forum Hangi Operatörü Kullanıyor? [ANKET]

Hangi oparetörü kullanıyorsunuz ve tercihiniz faturalı mı faturasız mı ben Turkcell faturasız kullanıyorum genel olarak insanlar ne kullanıyor merak ettim yanıtlarınızı bekliyorum.
  3. NakreS14

Türknet Bu Paketi Ne Kadar Oluyor?

Geçen gün sorguladığımda alt yapı yoktu şimdi baktım yakın zamanda 1000 mbps e kadar diyor bunun için ne kadar ücret alıyorlar @alpolojix fikrin var mı?
  4. NakreS14

Turkcell Mobil Veri Hız Sonuçlarim

Eklemiş olduğum hız testi fotoğraflarının aralarinda 3 dk fark var ve Turkcell mobil veriyi görüyorsunuz ikisi arasında niye böyle uçurum var diye soracak olursaniz birinde Salondayim birinde oturma odasinda bu uzun zamandır böyle düşünceleriniz neler? @alpolojix
  5. NakreS14

Türktelekomla Yaşadığım Problem Taze Konu

İnternet sözleşmem yarın bitiyordu taahhütnameyi yenilemek için türktelekomu arayip yenilemek istedim tüm isteğim bu kadardi ilk sorun türktelekom müşteri hizmetlerine bağlananama oldu(bu süre zârfinda Türkcell hizmeti koptu evdeki tüm cep telefonlari sadece acil aramalar yazdi). Bağlanıyorum...
  6. NakreS14

Türktelekom Reklamı {Anket}

Sizde bu reklamdaki gibi 2 SENEDE 2 KAT ına çıktiğını hissettiniz mi bu reklamlari inandırıcı buluyor musunuz?
  7. NakreS14

Türktelekomdan Oyunculara Özel Kampanya!!!

Kampanya ne kadar kampanya bilinmez ama her ay ücretsiz bir oyun ve Free to Play oyun paketleri ile oyuncu ekipmanlarında kullanılabilen 100 TL'lik PlayStore cüzdan kodu vereceğini vaad ediyorlar. 24 AY TAAHHÜT 100mbps paketi===>160TL 20mbps paketi ===>90TL Kaynak ve detay...
  8. NakreS14

Akşamdan Beri Düzelmeyen Internet Türktelekom

Dün akşam internetimiz koptu ama öyle küçük bir kopma değil sağlamindan apartmandaki komşularda vesayrede yok Türktelekom un bize söylediği ekiplerin çaliştığı haberdar olduklari internetin 4 saat sonra geceye doğru 11 de geleceği ve genel olarak bir arıza olduğu yönündeydi peki sonrasinda ne...
  9. NakreS14

Yardım Hangi İnternet Sağlayıcısını Önerirsiniz

Turktelekom ve Türknet düşünüyorum şuan Türknet ping sorunu var diyorlardı en son ne oldu düzeldimi oyunlarda sorun olmaz değil mi kullanıcı deneyimlerinizi paylaşırmısınız ?
  10. NakreS14

Hangi İnternet Sağlayıcısını Kullanıyorsunuz?

Forum genelini merak ettim ben başlıyım TürkTelekom 24 download 5 upload.
  11. NakreS14

Yardım Kablonet Hizmet Var Mı?

Kablonet sitesinde bulunduğum yerde hizmet varmi yerinde İstanbul Bayrampaşa ilçesi mi yok ben mi göremedim.
  12. NakreS14

Yardım Koca Forumda 1 Tane Bilen Yok Mu Kaç Gündür Cevap Bekliyorum. CRC ve FEC Nasıl Düşürürüm Değerlerim Nasıl

Hat değerlerim ne durumda iyi mi kötü mü mükemmel mi bilgilendirir misiniz?
Top Bottom