Arama sonuçları: *

1. Oneomous

İnternet bir anda gitti modem mi bozuldu ?

Merhaba bir anda internet gitti ve ip alınamıyor diyor millenicom arıza kaydı için iç tesisatta problem varsa 550tl diyorlar Modemin bozulup bozulmadığını nasıl anlayabiliyoruz ? sadece dsl ışığı kırmızı yanıyor Modemi fabrika ayarlarına döndürdüm.
  2. Oneomous

İnternet sözleşmesini ücretsiz nasıl iptal ettirebilirim ?

Arkadaşım 2 yıllık taahhütü var ve kanunlara göre koşulsuz şartsız cayma hakkı var fakat tüketici hakem heyetini aradığı zaman öyle bir şey yok diyorlarmış. Daha önce cayan varsa nasıl cayıldığı hakkında bilgi verebilirse güzel olur.
  3. Oneomous

Turkcell vdsl 100mbps 129tl yazıyor

Biraz önce incelerken fark ettim bu nasıl mümkün oluyor,acaba buglu mu ? 50mbps ile fiyatları aynı buglu değilse aramayı düşünüyorum yarın. @alpolojix https://m.superonline.net/kampanyalar/dsl-kampanyalari/yalin-vdsl-hiz-senligi-kampanyasi
  4. Oneomous

TTnet altyapısında 6mbps upload tanımlı ama 3mbps çıkıyor

Geçenlerde TTnet 2x çıkarmıştı uploadlarını arttı mı diye bakayım demiştim artmamıştı yine speed testte 3 çıkıyor fakat DSL hat altyapısına baktığımda 6mbps tanımlı gözüküyor neden böyle ?
  5. Oneomous

Elektrik gidince mobil veri çalışmıyor

Elektrik gidince farkına vardım mobil veri çekiyor ile çekmiyor arasında arama mesajlaşma gibi şeylerde sorun yok fakat whatsapptan mesaj yazdığım zaman 15dk sonra vs gidiyor sizin orada bu sorun var mı ? Olması anormal durum mu normal durum mu bilemedim anormal bir durumsa vodafone arayıp...
Top Bottom