Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

Turknet fiber e ne kadar surede gecirir?

Arkadaslar 1-2 hafta once binaya ttnet fiber baglandi, baglanmasi 8 ay falan surdu. Turknet e direkt yazdim beni vdsl den fiber e gecirin dedim, tamam sizi arayacagiz falan filan dediler fakat ne arayan ne mesaj atan var. Ne kadar surede fiber e gecirirler, deneyimi olan var mi? Turk telekom...
  2. RevenKalr

Turk Telekom fiber kutusunu nasıl aktif ettiririm?

Arkadaşlar forumda turkcell ile ilgili bir konuyu gördüm ve turkcell e ulaşınca sorun çözülmüş galiba, benim de bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim. Bizim binaya fiber kablosu ve fiber kutusu geldi takıldı ama aktif olmadı, bunların bile olması 4-5 ay falan sürdü, turk telekom a...
  3. RevenKalr

Fiber kablo geldi ne zaman aktif olur?

Arkadaşlar dün sabah yolu kazıyıp bir şeyler yaptılar ve Turk telekom fiber kabloyu taktılar. Şuan kablo dışarda binanın önünde havada duruyor. ne zamana kutu falan gelir aktif olur
  4. RevenKalr

TurkNet upload yükseltilebiliyor mu?

75-8 turknet internet kullanıyorum. altyapım 25 upload a kadar destekliyor, yayın yapıyorum o yüzden uploadın önemi yüksek. Turknet i arayıp upload ı 10-15 yaptırabilir miyim? var mı bir bilginiz?
  5. RevenKalr

Turknet e geçiyorum bir sorum var

Arkadaşlar evde internet var 12 gün sonra taahütü doluyor ve kapatacağız. turknet e kaydolurken evde internet var mı diyor neyi işaretlemem lazım?
  6. RevenKalr

Turknet ilk ay i bedava kullanmak icin kod

Arkadaslar bu hafta icinde turknet e gecicem ilk ay bedava kullanabilmek icin arkadas kodu lazimmis yardimci olabilir misiniz?
  7. RevenKalr

Hangi internet saglayacisina gecmeliyim?

Arkadaslar suan ttnet 50mbps paket kullaniyorum 120-130 tl mi ne oduyorum . Gecenlerde binaya turksat fiber altyapisi gelmis ayriyetten millenicom comnet ve tuknette de 75mbps destek bulunuyor. Hangisine gecmeliyim hangisi daha iyi ve uygun olur.
  8. RevenKalr

Hangi Operatör e geçeyim ?

Arkadaşlar şuanda türk telekom kullanıyorum. 50 mbps lik paket kullanıyorum 48 e 7.6 gibi bir değer alıyorum lakin fiyat 130 TL. Turknet e baktım fakat altyapım 16 destekliyor dendi. Millenicom da 71mbps destek veriyor 105 TL. Turktelekom 80mbps destek veriyor 165 TL Turkcell i aradım fiyat...
  9. RevenKalr

Tarife değiştirmek hakkında sorum var

Arkadaşlar ben şuan 50mbps kullanıyorum 2022 5. Ayda tarife dolunca başka internet sağlayıcısına geçeceğim. Şuan buradan 100mbps i alsam gine de 2022 5. Ayda mi bitecek yoksa 2 yil daha uzar mı
  10. RevenKalr

Taahhüt lü internet mi Taahhütsüz int mi?

Soru başlıkta Arkadaşım Taahhütsüz kötüdür kesinlikle taahhütlü al falan diyor da kararsix kaldım sizce hangisi ve neden?
  11. RevenKalr

Neden 300kb falan indiriyor

Fortnite i guncelleyecektim. Baslattim guncellemeyi 1 saat falan yattim bi kalktim 6gb si inmis ve indirme hizi 300kb/s Neden böyle nasıl duzelticem bunu
  12. RevenKalr

Bi anda pingim çıktı nasıl düzelir?

İnternet hız testinde normalde 10 ping çıkıyordu 2 gündür 25-30 ping çıkıyor. valorant da 20 ping alıyordum şimdi 40 falan alıyorum. fortnite kreatif de 30-40 alırken 60-70 lere çıktı? neden olabilir ttnet i arasam ilgilenirler mi?
  13. RevenKalr

İnternetim fiber mi nasıl anlarım?

Arkadaşlar babam internet almıştı yıllar önce Turktelekom dan Bu yıl da internete ihtiyac duyduğumdan ttnet in uygulamasindan girip 50 mbps e yukselttim interneti Ama bu internet fiber mi değil mi hic bir fikrim yok Bunu nasıl anlarım? Babam da bilmiyor Ping 11 çıkıyor fazla da değil aslinda ama...
  14. RevenKalr

epic games de internet hiçbirşey indirmiyor?

internetim böyle ama epic games de fortnite indirmeye çalıştığımda gördüğünüz gibi çok az bir şey yüklüyor ve sonra 0 bayt da takılı kalıyor indirmiyor nasıl düzeltebilirim bunu?
  15. RevenKalr

Benim pingim neden daha fazla?

Arkadaşlar benim internetim 50 download 5 upload. Arkadasimin intern 35 download 3 upload o istanbul da yasiyor ben samsunda yaşıyorum. Speed test de onu. 5 pingi benim 11 pingim cikiyor o valorant da 15 pingleri görüyor ben 20 nin altina dusemiyorum bu nedendir./ (Şimdi yazacağım farkli bi...
  16. RevenKalr

Bu internet kaç tl eder?

biz buna 120 tl ödüyoruz ama baktımda biraz pahalıya alıyormuşuz gibi geldi bu internet en ucuz kaç tl ye bulunur?
  17. RevenKalr

Upload ı neye göre veriyorlar?

Arkadaşlar internet sağlayıcıları uploadi downolad in %10 u kadari ni mi veriyorlar. Yani şöyle benim 24 mbps internetim var 2.5 upload im var yani %10 u gibi bisey, arkadasimin 6 mbps interneti var 0.6 upliad aliyor buda %10, Başka biri daha 100 mbps interneti var 10 upload aliyor. Demek...
Geri