Arama sonuçları: *

1. Elmeryy

İnternet hızım nasıl?

hep yapıyor bunu turkcell bazen modemi resetleyince geçiyor bazen 2-3 gün böyle kalıyor hala çözemedim sanırım kullanım kotasıyla ilgili ama bu kadar yavaşlamaması lazım kullanım kotasıyla ilgili olsaydı sürekli böyle olurdu arada böyle lup geri geliyor
  2. Elmeryy

Yardım İnternetim galiba kısıtlandı

internetim steame giriyor discorda giriyor foruma giriyor fakat hız testi sitesine girmiyor youtube de video açmıyor normalde resetle düzelirdi ama şimdi atmama rağmen düzelmiyor lütfen bi yardım edin düzeltme: ülke geneli sosyal medya kısıtlanmış sorun benimle alakalı değilmiş
  3. Elmeryy

İnternet hızım 1-2 haftada bir 0.1mbps ye düşüyor

internet hızım 1-2 haftada bir 0.1mbps ye düşüyor upload normalde ama donwload 0.1 modeme reset atınca düzeliyor ama bu bir değil iki değil her hafta reset atmak canımı sıkmaya başladı şimdi reset atmaya gidiyorum gelince cevaplarınızı okuyacağım :)
  4. Elmeryy

İnternet Hızım Neden Böyle

bu benim kaderim galiba
  5. Elmeryy

İnternet Hızım Nasıl ?

beyler sizce nasıl adam olana çok bile bana iyi gibi geldi (şaka maka yardım edin bu niye böyle la)
  6. Elmeryy

İnternet Hızım Mb/s mi Mbps/s mi ?

türk telekom hız testinde 30mbps yazıyor türknet hız testinde 30mb yazıyor hangisi doğru anlamadım
  7. Elmeryy

5ghz geçince düzelen internet

merhabalar süperonline kullanıyorum tarifem 50mbps superonline ile 2 tane ağ oluşturuluyor size biri normal 2.4 diğeri ise 5ghz şimdi anlamadığım kısım 2.4 e bağlanınca hızım 6-7mbps ve oyun oynayamıyorum cs 600 ms altı düşmüyor bugün 5e bağlanmayı denedim ve bir baktım hızım 30mbps ye kadar...
  8. Elmeryy

İnternet hızımdan daha düşük indirme hızım var

testi görüyorsunuz hızım bu şimdi yaşadığım sorunları anlatayım valorant oynarken sürekli bağlantım kesilip yeniden baplanıyorum bu olduğunda ise sesli sohbet gidiyor oyunun devamında sohbet olmadan oynamak zorunda kalıyorum cs:go da yine aynı şekilde sürekli pingden dolayı takılmalar yaşıyorum...
Geri