İnternetimin upload hızı 30Mbps ben de en az 100Mbps kullanmak istiyorum. Baktığım kadarıyla Türk Telekom en fazla 50 veriyor sadece Superonline 1000 veriyor ama onun da fiyatı ayda 2200TL buna değer mi?
Bana yüksek upload hızı lazım ama Türk Telekom en pahalı paketi de alsam 50Mbps Upload veririm diyor bana en az 200Mbps upload lazım bunu verecek en ucuz internet hangisi öneriniz var mı?
Fiber internet kullanıyorum ama Ping çok fazla nadiren 20-30 oluyor sonra 120-280 falan diye fırlıyor oynanmıyor mecburen mobil internet kullanıyorum ama o da TR serverde 80ms civarı vermeye başladı o da gecikmeyi hissettiriyor nasıl çözerim sorunu?
Şuan fiber kullanıyorum hızı bana yetiyor bir sorun yok ama ayda 200tl daha verirsem hızı 1000 yapabiliyormuşum uygulamada öyle gösteriyor geçersem bir faydası olur mu yoksa boşa para vermeyip şuan kullandığımı mı kullanayım ne dersiniz?
Bazıları altyapısı yetmediği için mecbur düşük hızlar kullanıyor ama altyapısı yetenler için hangi hız en ideali sizce? Mesela bazıları 24 olsa yeter diyor bazıları 1000 olmazsa olmaz parayı basın değer diyor falan fikrinizi merak ettim.
Bu civarda hızlar alıyorum bazen daha düşük bazen daha yüksek oluyor bunu nasıl hızlandırabilirim taktiği var mı? Fiber altyapı var normalde internet hızımdan memnunum ama bana hızımın fibere göre yavaş olduğunu söylediler o yüzden arttırmak istiyorum.
Kablolu bağlantımda sorun yok ama kablosuzda hızım çok düşük ve çok Ping oluyor. Bilgisayar kablolu bağlı ama telefonda online oyun oynarken bu çok sorun oluyor, ne yapabilirim?