Arama sonuçları: *

1. T

Millenicom sözleşmesini nereye göndereceğim?

Arkadaşlar merhaba. Tahminen sözleşme yarın UPS ile gelecek. İmzaladıktan sonra nereye göndereceğim?
  2. T

Yardım Halama internet bağlatacağım ama ankastre?

Arkadaşlar merhaba.Halama netspeed 75mbps fiber bağlatacağım ama ankastre bağlantısı diye bir olay varmış. Biz de halamla aynı sitede oturuyoruz ama daha önce annemler internetle ilgilendiği için bu konu hakkında bilgim yok. Alta halamın internet girişinin fotoğrafını koyarım(bizde de öyle)...
  3. T

Netspeed hangi modemi veriyor?

Arkadaşlar halama netspeed fiber 75 mbps olan paketi bağlatacağım. Galiba kendileri bize aylık 9 TL ye modem kiralıyorlarmış. Bu modem marka ve modeli nedir? Fiber modem mıdır? VE EN ÖNEMLİSİ BEN KENDİ İSTEDİĞİM BAŞKA BİR MODEMİ KULLANABİLİR MİYİM? Not:Lütfen millenicom yada turknet önermeyin :)
  4. T

Netspeed bu paketler arasında ne fark var

Arkadaşlar merhaba.Netspeed bakıyorum ama bu iki paket hakkında bir sorum var. Birisi VDSL,diğeri fiber. Aynı özelliklere sahipler ve aynı fiyattalar.Ne fark var? altyapım 75 mbps fiber destekliyor.hangisini alayım?
  5. T

Öneri Halama hangi interneti bağlatayım?

Arkadaşlar merhaba. Halam eve internet bağlatmak istiyor. Sizce hangi iss yi bağlatsın(Türk Telekom-millenicom-netspeed-Turknet) Türk Telekom 100 mbps altyapı var Millenicom TT altyapı 100 mbps Turkcell altyapı yok Netspeed fiber 75 mbps Turknet 100 mbps Hangisi daha iyidir? MÜŞTERİ...
  6. T

Statik ip nedir?

Arkadaşlar merhaba. Millenicom a bakıyordum ve statik ip diye bir şey gördüm. Ek olarak para verip alınabiliyor. Almalı mıyım? Avantajları dezavantajları nelerdir? Arkadaşlar konu dağıldı cevap verirseniz sevinirim ihtiyacım var
  7. T

Yardım Millenicom başvuru aşamaları.

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık bir saat önce millenicom nasıldır diye başlık açmıştım isteyen bu linkten gidebilir: https://donanimarsivi.com/forum/konu/millenicom-nasildir.72108/ Türk Telekom kullanıyorum. Millenicom da 100 mbps alabiliyorum ve bu tarifeyle ilgileniyorum(ss aşağıda) Şimdi...
  8. T

Millenicom nasıldır?

Arkadaşlar merhaba. Türk Telekom kullanıyorum. Bugün Millenicom altyapısını kontrol ettim ve 100 mbps alabiliyorum (fiber). Şimdi sorularım. 1-Türk Telekom da şuan hala süren bir taahhütüm var. Millenicom da turknet gibi bedeli bir yere kadar ödüyor mu ? Ödüyorsa ne kadara kadar ödüyor? 2-ne...
Geri