Arama sonuçları: *

1. Mehmet Yılmaz

Kaç MBPS İnternet Kullanıyorsunuz Anketi -2-

Yıllar önce bir anket paylaşmıştım, iyi bir katılım olmuştu. Üzerinden bayağı bir zaman geçtiği için acaba bir hızlarda bir gelişme olmuş mu bunu görmek adına anketi güncel bir şekilde tekrar paylaşıyorum, malum yeni paketlerde çıktı zamanla. Geçtiğimiz yıllara göre kıyaslama yaparız hem :)...
  2. Mehmet Yılmaz

Türk Telekom GameOn Kampanyası Yüksek Upload (!)

Türk Telekom yeni bir kampanya çıkartmış oyuncular için. Mailde yüksek upload hızı yazdığını görünce istemeden heyecanlandım. Fakat pek bir detay verilmemişti hız konusunda, ben de Türk Telekom'un sitesinden taahhütnameyi indirdim ve yukarıdaki sonuç ile karşılaştım. Maalesef bu hızlar...
  3. Mehmet Yılmaz

İnternetinizden Ne Kadar Memnunsunuz? -ANKET-

İnternet için açtığım anketlerin bir yenisini memnuniyet üzerine yapıyorum. Dilerseniz bu gönderi altında memnuniyetinizi özel olarak belirtebilirsiniz tabii. Önceki Anketler https://forum.donanimarsivi.com/konu/hangi-internet-altyapisini-kullaniyorsunuz-anket.485210/...
  4. Mehmet Yılmaz

Hangi İnternet Altyapısını Kullanıyorsunuz? -ANKET-

Geçtiğimiz gün "Kaç MBPS İnternet Kullanıyorsunuz" şeklinde bir anket oluşturmuştum. 300'ün üzerinde üyemiz katılım gösterdi ve görebileceğiniz üzere ortalama değerleri görebiliyoruz. Bugünkü anketimizde ise hangi internet altyapısını kullandığınızı seçebilirsiniz. Unuttuğum bir seçenek varsa...
  5. Mehmet Yılmaz

Kaç MBPS İnternet Kullanıyorsunuz? -ANKET-

Herkese selam. Bir süredir böyle bir anket aklımdaydı. Pandemiyle birlikte internet kullanımları ciddi oranda arttı. Forumda da çok sayıda sorun yaşayan kullanıcılar görmeye başladım ve durumun genele baktığımızda nasıl devam ettiğini görmek istedim. Ankette aralıklar belirledim buna uygun...
  6. Mehmet Yılmaz

Turknet vs Türk Telekom Karşılaştırmalı Ping ve Hat Değerleri

Türknet'te çok sorun yaşadığım için geçtiğimiz hafta Türk Telekom'un 1 yıllık taahhütlü paketine geçişimi yaptım. İnternetin bağlantısı 2 günde yapıldı herhangi bir aksama olmadı. Ev telefonu hattımız olduğu için 16 MBPS pakete 85 TL gibi bir ücret ödeyeceğim, Türknet'te sabit fiyat olduğu için...
  7. Mehmet Yılmaz

Turknet'in Olmayan Müşteri Hizmetleri ve Yaşadıklarım

Selamlar herkese. Benim internet durumumu artık forumdaki neredeyse herkes biliyordur. Bu durum tabii ki düzelmedi, aksine çok daha kötü bir hal almaya başladı. Altyapı kötü olduğu için Superbox kullandım, son 1 yılda rezalet duruma geldiği için ondan da verim alamadım. Denize düşen yılana...
  8. Mehmet Yılmaz

Türk.net Müşteri Hizmetlerinin Defalarca Yalan Söylemesi

Dostlar selam. Benim internet durumunu artık bilmeyen kalmamıştır, aylardır sürünüyorum. Önce Superbox ile uğraştım, ondan umudu kesip tekrar Turk.net'e başvurdum. Abonelik açıldığından beri onlarca kere sorun yaşadım. ADSL batağındayım, başlarda ADSL bağlantısı kopuyordu, Telekom 1-2...
  9. Mehmet Yılmaz

Türk Telekom'un Bölgemdeki Telefon Dolabının İçler Acısı Hali :)

Bildiğiniz gibi bir süredir internet sorunu çektiğimi sizlerle de paylaşıyordum. Superbox sorunu inatla çözmeyince şansımı MECBUREN ADSL'den yana kullandım. Turknet ilginç bir şekilde tam 20 saatte abonelik işlemlerini halletti, burası çok güzel. İlk 3 gün internete giremedim, bağlantı her...
  10. Mehmet Yılmaz

Türknet Destek'in Çelişkili Arıza Mesajları

Yerlerde olan ADSL hızı, düşük hıza rağmen kopmalar için talep açtım. Sorun Telekom'a bildirildi, bugün gelen ilk bildirim mesajı bu şekilde Gördüğünüz gibi gelen ilk mesajda sorun sahadaymış, ben suçsuzmuşum! Kısa süre sonra gelen mesaj ise yukarıda şekilde. Dakikalar içerisinde sorun...
  11. Mehmet Yılmaz

Turkcell Superbox İle İbretlik Hız Testlerim

Dünden beri 1080P video bile izleyemiyordum, bugün 720P takılır oldu. Az önce ise internette kopmalar ve yukarıda gördüğünüz insanları kıskandıracak hızlara ulaştım. 2. aramamdan sonra talep oluşturuldu, bakalım ne sonuç çıkacak :) Not: 160 TL'den fazla para ödüyorum aylık.
Top Bottom