Arama sonuçları: *

1. enesskooc

Türknet gigafiber hız testi.

Yani nasıl oldu ama adamlar iki tane modem gibi bir şey bağladılar ve gittiler sonuç bu. Koskoca RDR 2 Oyununu 19 Dakikada indirdim :) Bu binadan taşınmayı düşünüyorduk artık taşınmayacağımm.
  2. enesskooc

Türknet gigafiber Wifi Sorunu.

Merhaba evime gigafiber bağlattım bilgisayar üzerinden 1000 megabiti sonuna kadar alıyorum ethernet kablosu ile bağlandığı zaman. Ancak durum wifi üzerinden olduğunda benim telefonum iphone 12 120 mbs kardeşimin telefonu poco x3 pro 40 50 mbs seviyelerinde sonuçlar alıyor. Bunun sebebi nedir...
  3. enesskooc

Türknet Portlar Dolu?

Türknet Gigafibere geçiş yaptım ancak eve kurmaya gelen yetkililer portun arızalı olduğunu söylediler, türkneti aradığım da da boş port olmadığını söylediler. bunu bana açıklayacak varmı arkadaşlar? kaç gün beklerim sınav haftası olacak işmi, daha İnterneti bağlatmadan sorunlar başladı. Yeni...
  4. enesskooc

Türk Telekom'dan TurkNet GigaFiber'e geçeceğim

Merhaba Türk Telekomdan memnundum sadece 35 mbs az geliyordu, bende Türknetden sorgulama yaptım. 1000 megabit GigaFiber altyapım varmış neyse Türk Telekoma iptal başvurusu yaptım, türknete de başvuru yaptım ama dediki sıfırdan başvurmanız lazım, altyapı farklıymış birisi bakır öbürü fiber gibi...
  5. enesskooc

Türknet Gigabit doğrumu?

merhaba sağlayıcı değiştirmek istiyorum bakınırken türknetde gigabit İnternet verdiğini duydum açıkçası şaşırdım aslı astarı nedir bunun? ayrıca alt yapı sorgusu yaptığım zaman desteklediğini gördüm görseli bırakıyorum.
  6. enesskooc

Millenicom kullananlar bakabilirmi?

Yıllardır türk telekom kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım ama 50 megabit 180 tl ödüyoruz biraz daha hızlı ve ucuz olduğu için düşündüm türk telekom altyapısı kullanıyor sanırım risk alıp geçmeye değermi?
Geri