Arama sonuçları: *

1. Apu Mühendisi

35-50 MBPS Taahütlü İnternet Önerisi

Arkadaşlar Taahütlü İnternet Lazım. En Düşük 35mpbs olsun lütfen.
  2. Apu Mühendisi

Gıbırnet Aktif Saatlerde Hızım 47'den 8'e Düşüyor

Arkadaşlar Gıbırnete Yeni Geçtim. Aktif Saatlerde, Yani 19.00-24.00 Arası Hızım 8'e Düşüyor. Ne Yapmalıyım ?
  3. Apu Mühendisi

50 MBPS İçin Ucuz İss Önerisi

Arkadaşlar netspeed kullanıyordum ama zam yedi. Comnet dışında iss önerin lütfen.
  4. Apu Mühendisi

Comnet'e Abone Oldum Ancak Korkmaya Başladım

Aradaşlar Selam Comnete Abone Oldum, Ancak Korkmaya Başladım. İlk Korkum Abonelik Sözleşmesinde. Arkadaşlar İnternet Sitelerindeki Evrakta 7 Sayfa Var Ve Boş Sayfa Yok. Ancak İndirip İmzalattığı Belgelerde 8 Sayfa Var Ve Son Sayfada Boş Bir Kağıt Var. Ayrıca Bazı Forumlarda Kullanıcıya...
  5. Apu Mühendisi

Comnet Geçilir Mi ? Kalitesi Nasıldır ?

Arkadaşlar Netspeedliyim 12 Ay Taahütlüye Geçilir Mi ? Ne diyorsunuz ?
  6. Apu Mühendisi

Netspeed Ne Kadar Zam Gelir ?

Soru Başlıkta.
  7. Apu Mühendisi

(Çözüldü)Netspeed Onay Araması Yapmıyor

Arkadaşlar Geçen Hafta Çarşamba Netspeed'e başvurdum. Belgeleri tamamlayıp yolladım. Cuma günü ulaştı. Ancak onay araması yapmıyorlar, 4 gündür Talep Oluşturuyorum Arayan Soran Yok. Ne Yapmalıyım ?
  8. Apu Mühendisi

NetSpeed VS Millenicom

Arkdaşlar Hangisini Önerirsiniz ? Şuan Seçim Aşamasındayım.
  9. Apu Mühendisi

TurkNet'ten Netspeed Geçeceğim. Islak İmza Gerekiyor Mu ?

Arkadaşlar Netspeed Geçiş İşlemleri Nelerdir ?
  10. Apu Mühendisi

Max 50 MBPS için Operator Önerisi

Arkadaşlar Şuan Hali Hazırda TürkNet Kullanıyorum. Ancak 140 TL olması nedeniyle Değiştireceğim. Hangi Operatörü Önerirsiniz ?
  11. Apu Mühendisi

📊 Turk Telekom Altyapısı İle TURKNET'e Geçtim. DENEYİMLERİM 📊

Arkadaşlar Bildiğiniz Gibi Turk Telekomdan TurkNete Geçtim. Altyapım TurkTelekom VDSL 50 MBPS'ye Kadar Destekliyordu. Bende Çarşamba Günü Saat 22.00'da TurkNeti Arayıp TurkNete Geçmek İstediğimi Belirttim. Sonra Geçiş İşlemlerinin Belgelerini Kurye İle Gönderdiler , İmzaladıktan 2 Gün Sonra Yani...
  12. Apu Mühendisi

TürkNet Bu Değerler İle Kaç MBPS Alırım ?

Arkadaşlar Değerlerim Bu Sizce Takribi Kaç MBPS Alırım ? Aldığım Değer Saniyede Kaç MB İndirmeye Tekabül Eder ?
  13. Apu Mühendisi

Türk Telekom'dan TürkNET'e Geçtim , HO ? GO ?

Arkadaşlar TT tahhütüm bitti , Türk Nete Geçtim , İyi Mi yaptım ? Türk Telekomdan Taahütüm Bitti Ancak , TT aboneliğimi sonlandırmam , Şubeye vs. gitmem gerekiyor mu ? Neler Yapmam gerekiyor ? TürkNet'e Kimliğin Fotosunu Attım , Ne Kadar Sürede Kurye Gelip İnternet Bağlanır ?
  14. Apu Mühendisi

TürkNet Geçmeli Miyim ? Hizmeti Nasıldır ?

Arkadaşlar Taahütüm Dün bitti. Türk Telekomluydum , TürkNete Geçmeyi Düşünüyorum ? Hizmeti Nasıl ? Teknik Sıkıntı Olduğunda Hızlılar Mı ? Altyapım Bu. Hali Hazırda Modemim var , https://www.epey.com/modem/zyxel-3312-b10b.html Modeli Bu. Ne Kadar Hız Alırım ? Beğenmezsem Hemen Üyeliğimi İptal...
  15. Apu Mühendisi

Yardım KeyDrop Deposit Yapılmıyor

Arkadaşlar Keydroba 1 Dolar Skin Deposit Yapmaya Çalışıyorum Ancak Olmuyor
  16. Apu Mühendisi

İnternetim Fiber Destekliyor Mu ?

Arkadaşlar Şuan TTNET ADSL Kullanıyorum. Millenicom'dan Sorgulayınca Sonuçlar Böyle Çıktı. Şimdi ben 35 mbps Kullanabilir miyim ? Doğruluk Payı Var Mı ?
  17. Apu Mühendisi

İnternet Hızlarınız Nedir ?

Arkadaşlar İnternet Hızlarınız Nedir ? Hız Testi Fotolarını Atarsanız Daha İyi Olur (İpye Dikkat)
Top Bottom