Arama sonuçları: *

1. Ordulu

Bulunduğum Konumda En İyi İSS Nedir?

Vanda yaşıyorum ve millenicom kullanıyorum. Oyunlardaki ping değerleri olması gerekenden fazla örnek olarak csgoda 90 100 ping arası oynuyorum diğer oyunlar içinde geçerli bir durum. TürkTelekomdan veya TürkNet te geçsem yine aynı değerlerle mi karşılaşırım?
  2. Ordulu

Online Oyunlarda Ping Yüksekliği Neden Olur?

Vanda yaşıyorum ve internetim Millenicom csgo da 90 100 civarlardında valorant istanbul sunucusunda 45 50 civarında pingler dolaşıyor. Bunun tek sebebi bulundugum konum mu eğer değilsede nası çözerim.
  3. Ordulu

Millenicom Alinir Mi?

100mps destekleyen altyapı var Ben 35/6 mps lik almayı planlıyorum 85tl ye Sizce almalimiyom nasıldır Bide benimle nasil ilgilenecekler ( bayi vs varmi) Teşekkürler
  4. Ordulu

Millenicom İyi Midir?

nasıldır iyi midir? suan türk telekom kullanıyorum 6 dowlond 1 upload internetim var 80tl ödüyrum Millenicom da 85tl ye 35 dowlond 6 upload var bir merak ettim nasıl oluyo bu işler diye?
  5. Ordulu

80TL ye alıncabilecek ev interneti?

80tl ye nasıl değerler gelir ve hangi marka olur (türk telekom gibi) bilmediğimden soruyorum
  6. Ordulu

internet fazlasıyla yavaş sebebi nedir

ınternetimiz türk telekom normalde fortnite indirirken 600kb ye kadar cıkardı ama 70 - 100 - 150 -200 max 250 oluyor bunun sebebbi nedir acaba?
Top Bottom