Arama sonuçları: *

1. UnlegitPanda

500Mbps internet 90Mbps oldu

Sorununm başlıkta daha önce aynı kablo ile 500Mbps alırken şuan 90Mbps'yi zor görüyor. Telefondan test yaptığımda ise normal değerler alıyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  2. UnlegitPanda

SuperOnline'da başka bir pakete geçsem cayma bedeli isterler mi?

35Mbps'lik paketimi 500 veya 1000Mbps'e taşımayı düşünüyorum böyle bir durumca cayma bedeli öder miyim?
  3. UnlegitPanda

Superonline 500Mbps'e geçen var mı?

Şu an Superonline 35Mbps'lik paket kullanıyorum ve bina girişinde 500Mbps paketin 200TL olduğu bir afiş gördüm, 500Mbps'lik pakete geçen var mı değerler nasıl? Müşteri hizmetlerini arasam direk geçiş yapar mıyım yoksa eve gelip kurulum yaparlar mı?
  4. UnlegitPanda

Millenicom'da ne hız alırım?

Altyapımın karşıladığı hız 100Mbps ancak Millenicom bana 24Mbps'lik paketi gösteriyor. Siteden 100Mbps'lik paketi alsam o hızı verir mi?
  5. UnlegitPanda

Valorant %100 Packet Loss

Böyle bir hata alıyorum internetim VDSL fiber 3 haftada bir böyle oluyor sil yükle yapmak zorunda kalıyorum. Yok mu bunun bir çözümü?
  6. UnlegitPanda

Selfy Valorant VP kodu

Selfy üyelerine böyle bir kampanya var, kampanyaya katıldım kodu aldım ancak nereye gireceğimi bilmiyorum hangi siteye girmem gerek? https://www.selfy.com.tr/selfye-ozel/riot-games-kampanyasi
  7. UnlegitPanda

İnternetimde sürekli kopma yaşanıyor

Turkcell SuperOnline kullanmaktayım son 3-4 gündür günde 20 kopma yaşıyorum müşteri hizmetleri 3-4 defa aradım talep açıyorlar kapıyorlar anca, benim yapabileceğim bir yöntem var mı?
  8. UnlegitPanda

Turkcell 500Mbps paketi

Paket ilgimi çekti fiyatı uygun geldi ancak taahhütnameyi incelediğimde böyle bir kısım dikkatimi çekti Çok oyun yükleyen birisiyim ve oyun boyutlarıda büyük oluyor bu sıkıntı yaratır mı?
  9. UnlegitPanda

TurkCell 1000Mbps'ye geçiş yapılır mı?

https://www.superonline.net/kampanyalar/fiber-kampanyalari/turkcell-superonline-1000-mbps-fiber-kampanyasi?utm_source=googleadwords&gclid=CjwKCAjwquWVBhBrEiwAt1Kmwh13CXnwmO5vD_ZxEoUPLeYrOyQ7Eqls0XrT3w1VxJEMVtPVO1i7yxoCwZEQAvD_BwE Turkcell 1000Mbps interneti aylık 249TL gibi bir fiyatla satışa...
  10. UnlegitPanda

25 MBps download internet ile gta 5 indirmek kaç saat sürer?

İnternetim bu gta 5 kaç saat sürer tahmini?
Top Bottom