Arama sonuçları: *

1. Feignclound

Öneri Uygun fiyatlı internet sağlayıcı önerisi

Arkadaşlar merhaba , aktif olarak Millenicom VDSL kullanıyorum. Taahhütüm yarın bitecek. Uzatmak istediğimde 379,90₺ den 12 ay sözleşme öneriyorlar. Bunun dışında kampanyalı taahhütlü vs önerebileceğiniz sağlayıcı var mı ? Superonline fiber için ne düşünüyorsunuz ? 600₺ ye 500Mbps Fiber geçilir...
  2. Feignclound

Migros İnternet Çıkmış

Arkadaşlar önceden var mıydı bilmiyorum. Geçiş müşterilerine özel 100 Mbps 299₺ Moneye özel. 1724931346
  3. Feignclound

Comneti Ankara’da kullanan var mı ?

Arkadaşlar Comneti Ankara’da kullanan var mı ? Kullanan varsa eğer hangi semtte ve değerleri nasıl paylaşabilirler mi ?
  4. Feignclound

Millenicom Referans Kodu

Arkadaşlar merhaba , millenicoma geçeceğimde referans kodu paylaşır mısınız ?
  5. Feignclound

İnternet Servis Sağlayıcı Önerisi

Arkadaşlar merhaba , bugün itibari ile TürkTelekomda olan internet taahhütüm bitiyor. Ankara'da Keçiörende oturuyorum. Farklı bir ISS firmasına geçmeyi düşünüyoruz. Bu konuda en iyi destek sağlayacak , düşük ping değerlerine sahip , fazla kesinti ve kopma olmayan bir ISS arayışındayım. Bunun...
  6. Feignclound

Taahhütsüz ISS Önerisi

Arkadaşlar merhabalar , 24 Temmuz'da Türk Telekom ile olan taahhütümüz bitecek. Şuanda kullanmakta olduğum internet paketi 16/1 ve 82TL. Bu yüzden farklı bir ISS sağlayıcısı arıyorum. Türknet'den yapmış olduğum alt yapı sorgulamasında bana önerdikleri paket 75mbps olan paket ve maksimum alacağım...
Top Bottom