Arama sonuçları: *

1. O

TT indirme hızımın yanında yükleme hızımı da düşürdü.

Merhaba Türk Telekom VDSL internetimde kopmalar yaşadığım için internet hızım 100 mbpsden 75 mbpsye düşürüldü. Fakat bu süreçte 8mbps olan yükleme hızım da 4 mbps seviyesine geriledi. Yükleme hızları sözleşmeye göre 4mbps fakat pandemi sebebiyle 2 katına çıkarılması sebebiyle uzun süre 8mbps...
  2. O

Yardım Sokaktaki fiberi nasıl eve getirebilirim?

Selamlar, bulunduğumuz sokağın başında bir adet tip7 ve onun 10 metre ötesinde t11 bulunuyor. Sokağın aşağısında ise(yaklaşık 50 metre var) iki adet t7 dolabı bulunuyor. Fakat türk telekom bu kutulardan evlere fiber döşememiş ve türknet üzerinden yaptığım altyapı sorgulamalarında VDSL altyapı...
  3. O

Türk Telekom Fiber internet başvurusu nereye/nasıl yapılır?

Evde VDSL internet kullanıyoruz. Fibere geçmek için altyapı başvurusu yapmak istediğimizde nereye başvuru yapmamız gerekiyor? İnternet sitesinden veya Müşteri hizmetlerini arayarak başvuru yapabilir miyiz? Şuan 100 mbps vdsl paket kullanıyoruz. Tip 7 dolabıyla bina arasında 25 metre mesafe var...
  4. O

Türk Telekom Altyapı kapasitesi üstünde bir pakete geçiş yapılabilir mi?

Türk Telekom'un 50mbps limitsiz paketini kullanıyorum. Altyapı sorgulamalarında desteklenen hız 85 mbps olarak gözüküyor. 100 mbps olan bir pakete geçiş yapabilir miyim? Geçiş yaparsam internette kopma vb. sorunlar yaşar mıyım? Modem değerlerim:
  5. O

Türk Telekom Upload hızım güncellendi

Türk telekomun 50 Mbps download 4 mbps upload olan paketini kullanıyordum. Covid-19 nedeniyle upload hızları 2 katına artırılınca upload hızım 8 mbps oldu. Bugün ise upload hızım tekrar düşürüldü. Fakat SpeedTest ve modem arayüzünden gördüğüm kadarıyla 4mbps değil 5 mbps upload tanımlanmış...
  6. O

Türk Telekom upload hız artışı kalıcı mı oldu?

Türk telekom upload hızlarındaki artışın 30 Haziran'a kadar uzatıldığını söylemişti. Temmuz'un ortasına geldik ve Speedtest üzerinden test yaptığımda upload hızımın hala 2 kat yüksek olduğunu görüyorum. Bu uygulama kalıcı mı oldu?
  7. O

Faturalı'dan Faturasız'a nasıl geçebilirim?

Şuan türk telekomda 10GB internet + 1000DK + 1000SMS'e 49TL ödüyorum ve taahhüt'üm bu ay bitiyor. Faturasıza geçmeyi düşündük fakat aklıma takılan bazı sorular var. Bunları cevaplarsanız çok sevinirim. Faturasıza geçerken hangi ücretleri öderim? Faturasıza geçtikten birkaç ay sonra tekrar...
Geri