Arama sonuçları: *

1. S

Bıktım!! oyunlarda yüksek ping oynamaktan bıktım

arkadaşlar hem türktelekomda hemde superbox'ta neden hep yüksek ping alıyorum! Valorant türkiye serverinde herkes ama herkes 10-20-30 pinglerde oynarken ben neden 50 60. ha belki çıkmayabilir 100e 200e falan ama genede yüksek değil mi? Gecenin bir yarısında ve akşam saatleri yani genellikle...
  2. S

Kayıtlı ağları silme

Bilgisayarımda kayıtlı 65 tane ağ var. Telefon internetiyle usb aracıyla bağlanıyorum o yüzden bu kadar fazla 1613088164 kimse bakmıyor :( nasıl silerim
  3. S

Superbox kotasız diye aldık...

evimde port olmadığından idarelik superbox aldım. bayi'dekiler kotasız olduğunu söylemişti. bende zaten kotalı bir internete 200tl vermezdim ama 3 hafta sonucunda kotalı olduğunu anladık. yani anlayacağınız mağduruz çünkü bize kotasız denmişti 200gb kotalı çıktı. şikayet falan edebilir miyim?
  4. S

Yeni Evde Port Sorunu

öncelikle merhaba baştan sona derdimi anlatıcam umarım yardımcı olursunuz :( yeni eve taşındık. önceki evimizde türktelekom kullanıyoduk. bu eve geldik port olmadığından dolayı öyle kaldı internetsiz yaşıyoruz. artık gerçekten sıkıldım alt komşunun altyapısına baktım millenicomdan 62mbps...
  5. S

1.8mbs ile 95gb kaç saatte iner?

GTA5
Geri