Arama sonuçları: *

1. Ensar

Netgsm Yeni Hat Alma Sürecim

Ana hattım olan Türk Telekom'da taahhütümün bitmesine az kaldı, yeni fiyatlarda çok arttığından uygun fiyatlı bir operatör arayışındaydım ve Netgsm ile karşılaştım. Netgsm sim kart siparişi verdim ve sıfır temiz bir numara aldım. 5 Haziran 2024 tarihinde sim kart siparişi verdim. 90 TL sim kart...
  2. Ensar

Uygun Fiyatlı Mobil Operatör Önerisi

Türk Telekom faturalı hat kullanıyorum. 20 GB, 1000 dakika, 250 SMS'li pakete 130 lira ödüyordum. Ama taahhütüm bitiyor, şimdi 315 lira olacakmış. Önerdiğiniz F/P daha uygun bir operatör veya paket var mı?
  3. Ensar

Düşük hız alınan operatör iptal edilirse cayma bedelini yansıtır mı?

Türk Telekom faturalı hat kullanıyorum. Çoğunlukla (işimden dolayı) bulunduğum bölgede internet hızları çok düşük, hiçbir şey açılmıyor. Örnek vermek gerekirse bulunduğum yerde Turkcell kullanan biri 35-40 Mbps alırken ben 3 Mbps alıyorum. Hatta çoğu zaman o kadar da alamıyorum. Diğer bölgelerde...
  4. Ensar

Türk Telekom Taahhüt Cayma Bedeli Ödemeden İptal Ettirme

Arkadaşlar yaklaşık 6 ay önce Türk Telekom ile taahhüdümüz bitmişti. Babama Millenicom'a geçelim desem de o tekrar Türk Telekom ile taahhüdü yenilemişti. Cumartesi günü (Bina eski olduğundan) bizim daireye cat 6 kablo çektirdim. Daha sonra Türk Telekom'u aradım ve taahhüt cayma bedelini öğrenmek...
  5. Ensar

İnternet Hızı 57 Mbps'ten 11 Mbps'ye Düştü!

Dün alabileceğiniz hız 57 Mbps yazıyordu, bugün 11 Mbps yazıyor. Ayrıca santrale olan uzaklık dün 287 metre civarıydı, bugün 1744 metre yazıyor..
  6. Ensar

Millenicom vs Netspeed

Hangi internet sağlayıcısı daha iyi? Millenicom mu? Netspeed mi?
  7. Ensar

Altyapı Çalışması Hakkında

Çevredeki saha dolaplarının (sanırım ismi öyleydi) kablolarını vs. yeniliyorlar. Altyapı ile alakalı olabilir mi? Yoksa bakım mı yapılıyor?
  8. Ensar

Fiber Altyapısı İçin Başvuruda Bulunmak

Oturduğum bölgede fiber altyapısı yok, ADSL var. Bulunduğum bölgeye fiber internet gelmesini istiyorum, bunun için yapabileceğim bir şey var mı?
  9. Ensar

İnternet Sağlayıcı Önerisi

Arkadaşlar uzun zamandır Türk Telekom kullanıyoruz. Bu hafta taahhüt bitiyor. Hız dışında genel olarak memnunuz diyebilirim. Babam Turkcell'e geçmeyi düşünüyordu. Ama altyapınız aynı olduğundan çok da bir fark olmaz tarzı bir şeyler demişler. Altyapımız 16 Mbps destekliyor. Türk Telekomda...
Top Bottom