Arama sonuçları: *

1. NxOnSLyr

Türk Telekom İnternet Hızım Yarıya Düştü!

Herkese selam, Evimizde 3 yıldır sorunsuz kullandığım 30/3 paketimin ardından bir süreliğine bir yakınımın yanında kalacağım için internet bağlatmıştım ancak, buraya bağlattığım 25/5 paketim şuanda 10/2 olarak gözüküyor. Ben bu sorunuma nasıl çözüm bulabilirim ? Forumda böyle bir sorun yaşayan...
  2. NxOnSLyr

Yardım En Uyguna En Güçlü İnternet Sağlayıcısı

Herkese merhaba arkadaşlar covid-19 u atlattık çok şükür ama babam hergün işe gidip geldiği için annem tekrardan aynı süreci yaşamamak için ( annem psikolojikmen biraz zor atlattı) anneannemgilde kalmayı düşünüyoruz ama anneannemgilde internet mevcut değil üstelik kardeşim ve ben aynı anda...
  3. NxOnSLyr

69 Mbps İçin En İyi İnternet Sağlayıcı Firma

Herkese merhaba, Burdur'da binamızın altyapısı 69 mbpse kadar internet hızı destekliyor şuanda 30/3 İnternete Turk Telekomda 130 TL ödüyoruz. En uygun ve arıza çıkartmayacak nasıl bir internet paketi önerirsiniz ? (Firmanın Önemi Yok Ama Babam Türk Telekom'dan Yana)
  4. NxOnSLyr

30 Download 3 Upload 120TL

Arkadaşlar burdur gibi bir yerde fiber altyapısı olmadığı türk telekomdan 30 mbps 3 upload hızı 120 tl ye alıyoruz (tivibu da var) yakın zamanda tahahhüt bitecek bu fiyat civarında nasıl bir internet paketi önerirsiniz
  5. NxOnSLyr

Win 10 İnternet Kopma

Selamün Aleyküm Sevgili Arkadaşlar Bilgisayarımda windows 10 kurulu bir şekilde çalışıyor Bundan 1 hafta önce wifi ile bilgisayarı kullanırken hem daha hızlı hemde daha az zararlı diye ethernete geçtim ama yaklaşık bazen 15-30 dakikada bazen 1-2 saat internetim kopuyor Google da baya bir...
Top Bottom