Arama sonuçları: *

1. zumzum misali

Kablonet hangi modem kiralanmalı

Arkadaşlar kesintisi en az olan ve mesafesi en iyi olan modem hangisi? hangisi kiralanmalı ya da abone olurken istenmeli?
  2. zumzum misali

Kablonet Fiber nasıldır?

Arkadaşlar kablonet nasıldır? 100mbps verebileceklerini iddia ediyorlar ama diğer sağlayıcılar altyapımda maks 34 veriyor. sizce verebilirler mi?
  3. zumzum misali

internet altyapımın desteklediği maks hızı nasıl öğrenebilirim?

arkadaşlar internet altyapım maks ne kadar destekliyor nasıl öğrenebilirim. milleni 34, türk telekom 100, türknet 16, kablonet 100 diyor ama gerçek olarak en fazla ne kadar alabilirim nasıl öğreneceğim? 100mbps paket alıp da 30 almak istemiyorum. teşekkürler
  4. zumzum misali

kablonet fiber sizce nasıl?

Arkadaşlar Türk Telekom kullanıyorum ve gerçekten hiç memnun değilim 85 liraya 10 mbps veriyorlar dalga geçer gibi. kablonet 95 liraya 100mbps 10 upload veriyor sizce bu değerleri verebilirler mi fiber altyapı var deniyor ama maks alabileceğim nedir ki onu nasıl öğreneceğim. bir de kullanan...
  5. zumzum misali

internet hızlandırmak mümkün mü

arkadaşlar türk telekom kullanıyorum speed teste göre 10mbps download 0.60 upload alıyorum ama maks 1mb ile indiriyorum bi yolu var mı artırmanın yardımcı olur musunuz teşekkürler
Geri