Arama sonuçları: *

1. Respiky

Yardım GibirNet 200Mbps Fiber'e geçiyorum

Bu tarz sorun yaşayanlar ile karşılaştım Millenicom'a göre ping değerleri hemen hemen aynı olduğu söyleniyor sizce tercih etmeli miyim GibirNeti?
  2. Respiky

Yardım GibirNet için kampanya kodu var mı

Referans kodu
  3. Respiky

Turkcell Superonline VDSL 50Mbps'e 510TL verilir mi?

Bknz; https://www.superonline.net/kampanyalar/tv-plus-diger-kampanyalar/onlinea-ozel-2-ay-ucretsiz-tv-plusli-yalin-vdsl-kampanyasi Şuan gigaspeed kullanıyorum: https://forum.donanimarsivi.com/konu/gigaspeed-tbtnet-vdsl-hakkinda-deneyimlerim-ve-millenicom-karsilastirma.893309/
  4. Respiky

Gigaspeed (TBTNET) VDSL Hakkında Deneyimlerim ve Millenicom Karşılaştırma

DİPNOT: ISS Geçişi değil, Yeni Bir Abonelik Başlangıcı Yaptım. Aynı adreste iki aboneliğimiz vardı biri arkadaşımın üstüne biri benim, biri Millenicom diğeri Gigaspeed; Millenicom olan 75Mbps pakette. Gigaspeed ise 100Mbps hız sınırlandırmasız pakette. Adresimde ki altyapı ADSL 18Mbps, VDSL...
  5. Respiky

Yardım Bana En Uygun İnterneti Önerir Misiniz

Fiyatı hiç önemli değil tek isteğim alabildiğim hızın/performansın dengeli ve kaliteli olması. Bir de Aile apartmanında kira da kalıyorum bu hafta taşındım apartmanda 5 daire var nasıl Fiber bağlatabilirim illa onlarla muhattap mı olmam gerekiyor kendi başıma hat çektiremez miyim. 4 Telefon 3...
  6. Respiky

Hatfiber VAE Nasıl bir Hizmet?

Santrale uzaklığım 313 Metre adresimde 52Mbps VDSL var ama hemen üst caddede 200Mbps Turkcell Superonline altyapısı var aile apartmanı olduğundan kazı çalışmalarına izin verilmiyor bir şekilde fiber bağlatmamın yolu yok mu? Hatfiber VAE olarak 200Mbps görünüyor
  7. Respiky

Öneri Hangi İSS'yi tercih etmeliyim? (65 Mbps VDSL)

İstanbul/Fatih için hangi İSS'yi tercih etmeliyim (65Mbps VDSL) Asus DSL-N16 modemim var fiyat ucuzluğuna göre arıyorum
  8. Respiky

Millenicom Davet Kodu

Merhabalar bugün başvuru sürecini başlattığım Millenicom aboneliği için 30 Gün ücretsiz kullanımı için davet kodu verebilecek var mı
  9. Respiky

Yardım Fiber İnternet Bağlatmak istiyorum

Şuan'da Türk Telekom Mevsimsel Yalın HiperNet 100Mbps VDSL kullanmaktayım. Taahhüdüm Mart 2024'de sonlanıyor geçtiğimiz günlerde evime kadar fiber şeklinde 1000mbps hat bağlandı apartmanda ki tüm dailere. Sadece Türk Telekom altyapısı olduğundan onun üzerinden konuşacağım Vodafone, Netspeed...
  10. Respiky

Yardım COMNet Firmasına Geçtim?

COMNet'e sıfırdan internet abonelik başvurusu yaptım evrakları ıslak imzalı olarak vs. yüklememi istediler ve 3 aylık internet faturasını peşin ödedim modemim var ''ASUS DSL-AC51'' Bu süreçte ne gibi bi durumla karşılaşacağım? Evrakları nereye ve nasıl göndericem
  11. Respiky

İnternet Hız Değerlerim ve Birtakım Anlaşılamayan Şeyler

192.168.1.1 Adresinde Hat Değerlerim Bu Şekilde Türk Telekom Yalın HiperNet 50Mbps VDSL Kullanıyorum. GibirNet, Netspeed, Millenicom, ComNet, Ay Telekom, GökNet gibi vb. sitelerde Altyapı Sorgulaması Yaptığımda Santral'e Uzaklığım 106-117 Metre, Maksimum Hız 80-82Mbps Olarak Gözüküyor. Bir kaç...
  12. Respiky

Taahhüdümü İptal Edersem Ne Kadar Öderim?

Türk Telekom Yalın 100Mbps'ye Kadar Limitsiz Hiper ''Yüksek Hıza Hoş Geldin Kampanyası'' Fakat alt yapım 80Mbps Destekliyor ve 60Mbps hız alıyorum - 7Mbps Upload Taahhüt Başlangıç Tarihi: 02.09.2020 Bitiş Tarihi: 02.11.2022 Ocak 2021'de Türk Telekom Müşteri Hizmetlerini Aradığımda Cayma...
  13. Respiky

75Mbps VDSL internet sağlayıcısı önerir misiniz?

Netspeed'de 75Mbps tarife 94TL, Türknet'te var mı bilmiyorum ancak 99tl, Türk Telekom'da 173TL PoyrazWifi diye bir yer keşfettim 75/8Mbps hızları 80TL'ye sunuyor sizce nasıldır? https://www.poyrazwifi.com.tr/75mbps-internet.html Altyapım 80mbps destekliyor
  14. Respiky

Cayma Bedeli ödemeden internetimi nasıl iptal ettirebilirim?

2013'den beri Türk Telekom kullanıyorum ancak 1 Kasım 2020'de aboneliğimizi yeniledik yani 1 Kasım 2021'de yasaya göre tahaahhütümün sona ermesi gerekiyor ancak 27 aylık sözleşme imzaladığımız için ne yalan söyleyeyim bende emin değilim açıkcası şu anda taksit ödemesi sürmekte olan telefon...
  15. Respiky

Netspeed vs Ay Telekom

Merhabalar, bu iki Operatör'den 75Mbps'lik paketlerini tercih edeceğim. Benim altyapım 80Mbps destekliyor ve Santral'e 106 metre uzaklıkta Valorant Istanbul sunucusunda 11-18ms arası ping değerleri almaktayım şimdi Farklı bir operatörün müşteri temsilcisiyle iletişime geçtim, ana söylediklerini...
  16. Respiky

100Mbps Fiber İnternet İle Kaç Ping Alırım? (İstanbul/Beşiktaş)

İstanbul/Beşiktaş, Türkali Mahallesin'de Oturuyorum; Altyapımı sorguladığımda 100mbps Fiber çıktı santral'e uzaklık(0 metre) ve boş port var. Valorant Sunucuları'da İstanbul Ümraniye'de olduğuna göre ortalam kaç ms ping alırım stabil?(İnternet'e sadece ben bağlıyken 1 kişi)
  17. Respiky

Türknet 1000DK Sim Kart(Hat)'mı Veriyor?

Merhabalar, arkadaşım babasını kendi hattını iptal ettirmek koşuluyla kabul etti ve Bölgesine Türknet altyapısı bulunduğundan Türknet Özgür İletişim Paketi 100'ü alacak. Türknet sayfasının en alt kısmında bulunan makale de şunlar yazıyor: 150 GB AKN’li ve alınabilecek maksimum hızda internet ve...
  18. Respiky

#VodafoneİnternetiSeviyorum Kampanyası ile Ücretsiz 3GB İnternet !

Öncelikle üzülerek belirtmek istiyorum ki, kampanya sadece Vodafone hat sahipleri için geçerli (faturalı/faturasız farketmeksizin) DİPNOT: Her Telefon Numarası Başına Toplam da ''1'' Adet Katılım Hakkı Sunuluyor, Rastgele olarak Günlük/Haftalık/Aylık Şeklinde İnternetinize Kavuşuyorsunuz...
  19. Respiky

TÜBİS'e Abonelik İptali İçin Başvuru Yaptım

Başvuruda Şikayet Türünü: BEDEL İADESİNİ İÇEREN ŞÖZLEŞMEDEN DÖNME Şikayet Notu: ''Öncelikle ''Fis/Fatura No'' Kısmına Yazdığım Numaranın Hizmet Numarası Olduğunu Bilmenizi İsterim, Ben Tahminen 5-6 Yıldır Türk Telekom Abonesiyim ismi Değişmeden Önce ''TTNET'' Abonesiyim, ama 1 Yıldan Uzun...
  20. Respiky

TTNet'den Türknet'e veya Millenicom'a Geçmem Lazım Ama Cayma Bedeli :/

Türk Telekom'dan Türknet veya Millenicom'a geçiş yapmak istiyorum fakat tahatüt 01/11/2022'de sonlanıyor, müşteri hizmetlerini arayıp sorduğumda 900TL cayma bedeli olduğunu söylediler tahattüt cayma bedelini taksitlendirme imkanımız var mı? var ise kaç ay? teşekkürler. Bu Arada Tivibu ile...
Top Bottom