Arama sonuçları: *

1. J.Sparrow

Türknet Zam Geldi Yeni Sağlayıcı Lazım

TurkNet internet fiyatlarına zam yaptı. 📌 ₺249,90 ➡️ ₺299,90 300tl ödemek ve sürekli zam gelmesini kabul edemem artık değişmek lazım. Tüm önerilere açığım bekliyorum.
  2. J.Sparrow

Türknet Fatura 290YTL olmuş

Bbeyler 1000/1000 kullanıyorum ama 300tl biraz tuzlu geldi başka firma bilen var mı? Daha ucuz çaplı ama kaliteli bir şey varsa önerilerinizi bekliyorum.
  3. J.Sparrow

Türknet 1000mb internet sorunu

Merhaba Durumum şöyle bazen 1000mb internet alıyorum bilgisayarda ama yanlışıkla modemi aç kapa yapınca gidiyor ve artık 100a sabitleniyor bidaha ne zaman geliceği belli olmuyor.Tarifem 1000mb ama böyle bir sorun yaşıyorum.
  4. J.Sparrow

Türknet 1000mbps internet sorunu

Merhabalar şuan telefonda 5ghz desteği ile 300mbps internet alırken bilgisayarda ethernet kablosu ile 100mbps sınırlı bir şekilde internet alıyorum.Sürekli böyle olmuyor ama 1gün 1000mbps alıyorsam 2gün 100mbps alıyorum sorunu bir türlü anlıyamadım bilen var mı?Kabloların yerini değiştirdim ve...
  5. J.Sparrow

Türknete taahhüt belgesi gönderme

Vodafone üzerinden Türknete geçiç yaptım ve cayma bedeli faturamı ödedim ama nasıl dekont alıcağımı ve türknete nerden göndericeğimi bilmiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
  6. J.Sparrow

Türknet kullananlar yazsın

Türknet almayı düşünüyorum müşteri hizmetlerini aradık en az 75mb alırsınız dedi ama internetde fiber kablon olması gerekiyor filan yazıyordu türkneti alırsam bu işi onlar halletmiyor mu?
Top Bottom