Arama sonuçları: *

1. Skynel

Steam'de Aşırı Yavaş İndiriyorum

Dostlar selam 1gigabit turknet kullanıyorum normalde böyle bir problem yaşamam fakat hız testim düzgün olmasına rağmen Steam'de iki oyunda PUBG ve Ready or Not indirmei deneyeyim dedim ikisinde de başka oyun denemedim maksimum 50mbps'leri görüyorum sonra tekrar 16'lara 10'lara 2mbps'lere kadar...
  2. Skynel

Twitch'e Giremiyorum

https://www.twitch.tv/ Dostlar siz Twitch'e girebiliyor musunuz bende "Connection Failure" hatası veriyorum
  3. Skynel

Mükemmel Millenicom ve Hızları

İyi günler dostlar bunlardan biri sabah diğeri ise tam şuanda çekildi millenicomu arıyorum arıza kaydı oluşturuldu diyor sorun çözülüyor bir anda sonra şimdi tekrar oluyor arıyorum ama arıza kaydı var deyip telesekreter otomatik kapatıyor Şuana kadar sırasıyla Vodafone, TTNet, Turknet ve...
  4. Skynel

Millenicomda ki Hız Değerlerim

Hocalarım millenicom'a geçtim geçen günlerde ama altyapım 60mbps destekliyor paketim 50mbps ama aldığım hızlar o kadar az ki anlamıyorum neden böyle uploadda sıkıntım yok ama downloadda sıkıntı çekiyorum.
  5. Skynel

Artık Millenicomluyum

@alpolojix / Leroxy @LordHasan @Rennes Buradan yardımcı olan diğer herkesede teşekkür ederim TürkNette olan sıkıntım devam ediyor bina içi tesisatta ya da modemde sıkıntı olabilir diye düşünüyorum millenicomu az sonea arayıp görüşeceğim ilk izlenim olarak en hızlı geçiş yaptığım internet...
  6. Skynel

Millenicom Belgelerde Nereyi Dolduracağım?

Dostlar selam millenicomun attiğı 2 tane PDF var 3 tane kağıt çıkarttık toplam nereyi dolduracağımı bilmiyorum yardımcı olabilecek var mı 1614620188 @LordHasan @Rennes
  7. Skynel

Millenicom'a Geçmeli miyim?

İnternetim 60mbps destekliyor ve türknette 50mbps alıyorum(alamıyorum) Sürekli dalgalı bir internetim var eke atacağım türknete gün içerisinde ulaşamıyorum her zaman 1 gün sonra bana cevap veriyorlar millenicom kullananlar 60mbps destekleyen altyapım ile geçmemi önerirler mi İstanbul/Esenler'de...
  8. Skynel

TurkNet 60mbps Yerine 12mbps Alıyorum

@alpolojix / Leroxy Dostlar selam az önce turknet saha ekibinden biri gelip portu bağlayıp internet sorunumu çözdü modemi tekrardan bağladı ve şuan 60mbps yerine 12mbps download 1mbps upload alıyorum Burada ki abiye sordum 1 gün ya da bir kaç saat içerisinde hız kendine gelir dedi ama ben...
  9. Skynel

TurkNet Saha Ekibi Yönlendirildi

Dostlar selam ayın 9'unda altyapı geldiğini öğrendim ve turknet tarafından geçiş işlemlerini başlattım son 4 gündür internetim yok ve mobil verimi bitirdim hatta bunu yazarken faturama yansıyor ve evde artık sıkılmaya başladım Turknete mobil uygulamasından yazıyorum ama 1 günden 1 güne...
  10. Skynel

TurkNet Altyapı Geçiş İşlemleri.

Bugün Türknetten altyapı çalışması olduğuna dair bilgi aldım bir kontrol edeyim dedim ve ne göreyim hızım altyapı kontrolünde 16 gözükürken bir anda 61 gözükmeye başladı hemen hızımı kontrol ettim ama değişmemiş turknete arıza kaydı oluşturdum ve beni bir müddet sonra aradılar işte altyapımın...
  11. Skynel

Millenicom'a Geçmeli miyim?

Dostlar az önce altyapımın 16 mbpsden 61mbps'e çıkarıldığını öğrendim Türknet kullanıyorum ama türknette ki hızım hala değişmedi aradım ama bildiğiniz türknet ulaşılmıyor 😁 Millenicomda 50mbps paketi yok o yüzden türknette 6 aylık taahhüt indirimim vardı her ay 65TL ödüyordum bu 1 2 ay sonra...
  12. Skynel

TurkNet Altyapı Çalışması

Dostlar Türknetten az önce şöyle bir mail aldım Değerli TurkNet'li, Xxxxx numarali hizmetinizde 11.02.2021 - 02:00 / 11.02.2021 - 06:00 tarihleri arasinda planli altyapi calismasi yapilacaktir. Bu tarihler arasinda internet ve telefon hizmetinizde kesintiler yasayabilirsiniz. Anlayisiniz icin...
  13. Skynel

İnternet Hızım Artıyor

Dostlar selam normalde speedtest'te 21mbps download alırken Steamde güncelleme yaparken hızlarımın max olarak 3,2'ye kadar çıktığını gördüm 30 şubatın sonunda altyapı geleceği söylenmişti TT tarafından acaba ondan kaynaklı yavaş yavaş mı artıyor hızım ilk defa bu hızları görüyorum ve garipsedim...
  14. Skynel

Türk Telekom Şikayet Bildirimi

Dostlar selam @alpolojix / Leroxy 'in yönlendirmesi ile sağ olsun ümit onala yazdım numara mı adresi mi ve şikayetimi belirttim altyapıya ait beni az önce TTNet aramis ama açamadım mesaj gelmiş mesaj şu şekilde Degerli Musterimiz, evde/iste internet hattiniza ait sikayetiniz isleme alinmistir...
  15. Skynel

Altyapımın Fiber Olması İçin Ne Yapabilirim?

Altyapım 15Mbps ve bu durum gerçekten artık sıkıcı olmaya başladı sizde bildiğiniz üzere artık oyunlara 40 45GB güncellemeler gelmeye başladı ve yetmiyor artık gün boyu bilgisayarımı açık bıraksam dahi maksimum 50GB indirebiliyorum altyapı gelmesi için ne yapabilrim nereden başvurabilirim...
  16. Skynel

Yardım 1,5Mb Upload İle Nasıl Yayın Açabilirim?

Dostlar selam malesef İstanbul / Esenler de oturmama rağmen altyapım 16mbps ve kötü bir uploadum var yaklaşık 1,5 alıyorum bütün yayın için olan hazırlıklarımı yaptım kanal ile ilgili ama yayın ayarlarım bitrateim çözünürlülüğüm ne olmalı bu kötü seviyede ki uploadum için bilmiyorum yardımcı...
  17. Skynel

TurkNet İnternet Hızı Neden Yavaş?

Selam dostlar ben istanbulda oturuyorum ve turknet kullanıyorum muşda oturan bir abimde var ve o da aynı internet hızı sıkıntısını yaşıyor genel olarak bazı facebook sayfalarında ki turknet kullanıcılarıda aynı sıkıntıları yaşıyor nedeni ne olabilir yada bilen var mı?
  18. Skynel

Turkcell Superonline Kablo İnternet

https://m.superonline.net/internet/kablointernet Dostlar bu 24Mbpslik internet kesin olarak 24Mpbs mi alıyorsun çünkü kablo internet başlığı bana şunu dusundurdu acaba kablo falan mı cekiyorlar diye😁 size de sorayım dedim
  19. Skynel

İnternet Sağlayıcı Önerisi

Dostlar selamlar açtığım konulara bakarsaniz turknetde ne sıkıntılar yaşadığını görürsünüz bana sağlayıcı önerisi yapar mısınız rica etsem sıkıntı yaşamayacağım ve problem olmayacak İstanbul/esenler de oturuyorum altyapim 13mbps gözüküyor ama turknetin verdiği internetle 20mbps alabiliyordum var...
  20. Skynel

Türknet İnternet Verdi Ama Nasıl Verdi?

İyi günler dostlar forumda bir kaç gün önce türknette olduğumu ve internetimin 2 gündür olmadığını söylemiştim ve internetim geldi ama şu aldığım hızlara bakar mısınız ikide bir kopmalar yaşıyorum türknette uygulamasından hiç bir şekilde destek kaydı açamadığım için en son Bağlantı hizmet...
Top Bottom