Arama sonuçları: *

1. emrequex

Valorant ani ping yükselmesi

Arkadaşlar internete başkası girince Valorant'da pingim 20'den 800'e çıkıp düşüyor sürekli, eskiden bu olmuyordu yeni pc ve yeni modem aldım bu sorun başladı çözümü var mıdır sizce? Modemi değiştirmeyi düşünüyorum.
  2. emrequex

Türk Telekom'da sorun mu var?

Arkadaşlar her 1 dakikada bir anlık ping yükselmesi yaşıyorum. Valorant da takımda da aynı sorunu yaşayan çok kişi gördüm sordum hangi internet diye hepsi türk telekom dedi. Böyle bir sorun var mı?
  3. emrequex

Türk telekom abonelik iptal ettirme

Arkadaşlar son 1 aydır deli gibi ping sorunu yaşıyorum hiç bir oyun oynanmıyor 24 ay taahhütüm var türknet'e geçmek istiyorum. Türknetin sitesinde 120 TL'ye kadar taahhüt cayma bedelini karşılıyoruz yazıyor taahhüt cayma bedelimi nereden öğrenebilirim? Ve evime türk telekom geliyor türk net...
  4. emrequex

Ping sorunu yaşıyorum.

Arkadaşlar 1 aydır ping sorunu yaşıyorum türk telekomu 5-6 defa aradım hiç bir şey yapmıyorlar. Modemim yeni. Crackli şeyler yüklemiştim ping sorunu başladı , format atıyım diyorum ama size de bir sormak istedim çünkü çok fazla oyun yüklü bir daha beklemek istemiyorum.
  5. emrequex

İnterneti bölüp ping azaltma

Arkadaşlar ablam internet de değilken hiç ping çıkmıyor fakat ablam internete girdiği an pingim her 30 saniyede bir 500'e çıkıp geri düşüyor. Ben ablamın telefonuna giden interneti biraz azaltıp ping sorununu önleyebilir miyim?
  6. emrequex

Ani ping yükselme sorunu

Arkadaşlar 2 gün önce yeni modem aldım. Eski modemimde bu sorun yaşanmıyordu. Valorant ve cs ye girdiğimde ping 60 iken 500-600lere çıkıyor ve 4-5 saniye sonra eski haline dönüyor ve bu her 30 saniyede bir oluyor. Valorant ve cs gibi her saniyenin değerli olduğu oyunlarda bu şey çok sorun...
  7. emrequex

Ani ping yükselme sorunu

Arkadaşlar 2 gün önce yeni modem aldım. Eski modemimde bu sorun yaşanmıyordu. Valorant ve cs ye girdiğimde ping 60 iken 500-600lere çıkıyor ve 4-5 saniye sonra eski haline dönüyor ve bu her 30 saniyede bir oluyor. Valorant ve cs gibi her saniyenin değerli olduğu oyunlarda bu şey çok sorun...
Geri